Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.111
- 72.750
- 5.188
Beyler futbol çok saçma gelmiyor mu size de. Bi stat doluyor, 22 tane adamın karşılıklı oynadığı bişeyi izleyip gol olmasını bekliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birazdan atarlar o zaman
sousa napiyon alsana eline mal herif ya
sousa sıkıntılı
geçen sene de öyle dedik ama sonuna kadar hakemlerle, rakiplerin satışı ile sonuna kadar geldiler, bu sene de farklı olacağını düşünmüyorum. hatta ilk fırsatta bize vurup, indirmeye çalışacak hakem, tff veya x bir şey. akıllı olmamız gerekiyor.fener rezil oynuyor bu maçı kazanmış kazanmamış önemli değil asla yarışamazlar
mini cooperKaleci demin auta giden yumuşak topu bile kornere çeldi. Kalecilerle iyi çanta alisverisi oluyordur bunlarda
İmkansız hocam, geçen sene rakibi sindiriyorlardı belli dakikalarda onun ekmeğini yediler ama bu sezon imkan vermiyorum 5-6 maç üst üste kazansınlar...geçen sene de öyle dedik ama sonuna kadar hakemlerle, rakiplerin satışı ile sonuna kadar geldiler, bu sene de farklı olacağını düşünmüyorum. hatta ilk fırsatta bize vurup, indirmeye çalışacak hakem, tff veya x bir şey. akıllı olmamız gerekiyor.