- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Ne müdahalesi yaptı ki?Acun'un müdahalesi Mourinho'nun canını sıkmış mıdır acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne müdahalesi yaptı ki?Acun'un müdahalesi Mourinho'nun canını sıkmış mıdır acaba?
Allah’a şükür güzel param var daFeramuz saçların lüle lüle
Fener altlı koydu güle güle
İzlemedim de rakip çok zayıf, ciddi bir maçta napacağına bakmak lazım.Dün Ersin Düzen haber yapmıştı. Acur'la Mou konuşmuş. Nesyri'ye 20 milyon verdirdin 20 dk oynuyor. Osayi geçen sezon iyiydi ama Mert Müldür'ü oynatıyorsun diye. İrfan Mou bizi oynatmıyor demiş Acur'a. Bugün hepsi 11'e konulmuş. Oğuz Aydın da oyuna girmiş
yalnız şöyle birşey var o sadece 1 mac işler yani mouya sökmez o tarz yönlendirme şeyleri ,ertesi maç bildigini okur yine eminim cünkü bu herif kendince dogru bildiginden asla vazgecmiyor ,yönlendirme tarzı şeylerede genelde kızarDün Ersin Düzen haber yapmıştı. Acur'la Mou konuşmuş. Nesyri'ye 20 milyon verdirdin 20 dk oynuyor. Osayi geçen sezon iyiydi ama Mert Müldür'ü oynatıyorsun diye. İrfan Mou bizi oynatmıyor demiş Acur'a. Bugün hepsi 11'e konulmuş. Oğuz Aydın da oyuna girmiş
Ben de maçı izlemedim genel konuşuyorum. Geçen sezon iyi oynayan Becao, Osayi ve İrfan'a hiç şans vermeyip yerlerine daha kötüsünü oynattı hep bu sezon.İzlemedim de rakip çok zayıf, ciddi bir maçta napacağına bakmak lazım.
Kaç paralıksan ibanını at kaybolPatladın mı
RaporlandınAllah’a şükür güzel param var da
Galatasaray’a gangbang yaparlar diye küçülmedik