SL 24/25 H:11 | Beşiktaş 1-3 Kasımpaşa | MS | 2 Kasım

Daha bitmedi Avrupa’da sıfır çekecekler daha gerçi lyonu yenisiydi bunlar lyon nasıl yenemedi bu malları aklım almıyor

ben ayni guzelligi yarin trabzondan bekliyorum fb ye karsi, bi 3 te fb yesin .. oooh tadindan yenmez :D

E soyledik 3 gunde bir hep ayni tempo oynasa sakatlanir zaten rafa silvada buda her mac 90 dakka oynarsa ya etkileri azalacak ya sakatlanacaklar

Davinsona dikkat etmemiz lazim biraz dinlendirmemiz lazim samsun macindan sonra
Samsun maçından sonra ara geliyor zaten. Milli takıma göndermemek lazım sakatlık bahanesi uydurup.

Hayır, orta sahaları nicelik olarak daha geniş denildi.
2 tane adamla bizden iyi olabileceklerini iddia edebilecek bir taraftarımızın olamayacağı düşüncesindeyim.

ben bi tik tek yazda bizim kadroya yetistiler tarzi mesajlar hatirliyorum gibi ama onemi yok ya. kerem demirbay su takimda ilk 11’den hayatta cikmaz bu arada

2.goldeki savunma hataları tam komedi şöleni niteliğinde.

289dfbc603bda6a66241e78c0a9933e6.jpg

ben bi tik tek yazda bizim kadroya yetistiler tarzi mesajlar hatirliyorum gibi ama onemi yok ya. kerem demirbay su takimda ilk 11’den hayatta cikmaz bu arada
Yok yav demirbaş bunlarda bie kadroya giremez herif soft modu açmış durumda.

Mario varken dakika bile bulamaz.

Kadrolarının genişliği de os'de iyi de hocaları net mallık emaresi gösteriyor.

Musrati-onana-gedson-ndour-mario-salih

Herifler birde +1 kazak oynatıyorlar onu da kadroya almıyor.
Ox-Onana-Bahtiyar bu 3'üne totalde ligde 50 dakika vermişler.

Oyunu tutabilecek herifler bunlar.
Sayısal olarak bakarsak hala bizden fazlalar. Bizde kadroda toplam 5 tane os var. Berkan-Demirbay-Mertens-Torreira-Sara.

Geri
Üst Alt