SL 24/25 H:11 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

tek diyebileceğim şey

Amrabat'ın ikinci sarısı olmazmıydı o arbadede bilemedim.

o amrabat boooomboş girdi içeri booom boş gol attı.

Ne yazık ki en nesiryi fenere kazandıran kaç oldu

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem daha yeni süper lig hakemi olmasına rağmen öyle bir talimat gitmiş ki istediğin kadar hakeme düdük astır mhk yapısı dağıtılmadan bu şikeli olaylar devam eder.

sadece iki galibiyet olan takımdan birşey beklemiyordum zaten de keşke fb en baştan fişi çekseydi. Şans golü olunca da moral bozdu. Neyse olumlu bakacağım konu şu bizimkiler gevşemeyecek en azından

Arkadaşlar ne üzülün ne sevinin. Biz bunlara zaten koyduk geçtik, koyup geçmeye de devam edeceğiz.

Trabzon ne ki ne bekliyorsunuz deplasmanından. Trabzon dediğiniz takım Eyüp'ten, Göztepe'den, Samsun'dan falan kötü bir takım.

Maçın Trabzon'a dönmesi bir mucizeydi zaten. Ama Fenerin defansı kötü.

adam hiç bir penaltıyı çalmadı var olmasa maç devam

Fenerbahçe'nin 2. golünden önce net faul var ve Trabzon'un ilk yarıdaki nizamı golü sayılmadı.
Nasıl hakemlik bir şey yok?
Nerenizle seyrediyonuz maçı?
Hakemlik bişey var abi. Hakem falan değil bu ben böyle kötü hakem görmedim

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tadic buyuk topcu ya

Gecen sene zaha adli kadavrayi fb alsa tadici almasalar

Hakemlere ragmen lig martta falan biterdi

Bu sene de 4-5 puanlari az olurdu

şu MALheiro isimli herifle geriye yaslanan takım yemiyosa da anca şansıyla yemiyo gol demektir. 1 kere zıpladılar karambolde 2. de yediler. dzeko-tadic her topla tekte buluştu az ciğer olsa daha erken de attırırlardı golü, yürüye yürüye attılar boktan trabzon'a.

neyse uzun vadede burdan 2 puan kaybı katilwolde'yi de sayarsak irfancan'la birlikte muhtemel 3 sakattan daha mühim değil. kısa günün karı diyelim.

Ts küme düşecek kadar kötü bir takım. Çok statik topçular var. Ne savunma bilinci var ne kenar oyunları var ne paslaşma var. Bu kadar kötü takımı nasıl kurabiliyorlar her sene.

uzun süredir bukadar boktan bir maç izlememiştim. iki takımda top özerlüsü 2 pas yapamadılar. ıkına ıkına top oynamaya çalışıyorlar. izlerken ben yoruldum. amatör maçlar bu maçtan daha futbola benziyor.

Bu maçlar en olmayacak şekilde bitiyor geçen senede aynısıydı. Neyse ki iki takım arasındaki sıklet farkı bariz gözükmekte hafta hafta arayı açacağız.

Trabzonun buz gibi golü vermedi, düdüğü çalıp VAR’ı da engelledi
Penaltıları vermedi VAR zorla verdirtti
fenerin ilk golden önce faulü vermedi, golü zorla attırdı
Saymadığı goldekinden 10 kat daha fazla fauldü
Amrabata kırmızı vermedi o adam gitti gol attı
Hakem resmen biçti trabzonu
Hacıosman da bik bik ötsün oturduğu yerden

Trabzon rezalet ya çok kötüler abi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 ve 3. Golde Trabzonlu salaklar izliyo. 2. Golde 5 tane adam topa bakiyo arkada bombos herif gol. 3. Golde dakika 102 herifler kontra yiyo nerdeyse salak herifler.ortaya cevrilen topu taca uzaklastiracagina ortaya vuruyo herif Amrabat’a carpoyo gol oluyo aptal herif. Her sene ne kadar salakca kaybedilebilirse mac o sekilde rakibe umut olup mac veriyo Trabzon.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt