SL 24/25 H:11 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

Şerefli beşiktaşıma haksızlık yaptık

Adamlar her sene fbye çelme takıyo

Ts napıyo

Her sene mağlubiyet

Asıl salıncakçı bunlar

bu arada İsmail Kartal'ın takımından çok daha güçsüz bu fenerbahçe cidden.

normalde geçen sene olması gereken "erkenden ligi koparma" olayı bu sezon yaşanmalı.

Kötü olan 3 puandan ziyade motive edici şekilde alınmış bir üç puan olması. Neyse sorun yok. Benim bi beklentim yoktu zaten ts rezalet ötesi bir takım. Şuan Sivas çok daha iyi bir takım bunlardan. Piyangodan çıkacaktı olsaydı olmadı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyin motivesi irfancan oynamadigi surece bunlar mac filan kazanamaz

Gecen sene bu takimi ferdi irfancan batshuayi tasidi

Ucude yok icerde tutmaya calissalarda tutamazlar Besiktasta bunlari yener soylim

Sivas Baseksehir Goztepe Eyup Samsun Besiktas hepsi fenerden puan alir

Ts ağlamaya hakkı yok. Maç geldi size. Gelmiş maç böyle oynanmaz. Böyle yenilmezsin yani 90 da 4 e 4 kalmalar 90+10 da üç fenerli ceza sahasında boş kalmalar şaka mısınız

8 olsaydı da lig bitmezdi, algıci serdar Ali'nin laflarina çok kanıyor bizim taraftar, bu lig ne zaman erken bitmiş de bu sene bitecek ?

Top 40 dakka oyunda kalmis gahahhahahahha rezil bir lig

Bu ts'yi leş bir oyunla 90+13'de yenen takım mı şampiyon olacak?! Hahahahahahaha hasi oradan! Ts senin de emi!

8 olsaydı da lig bitmezdi, algıci serdar Ali'nin laflarina çok kanıyor bizim taraftar, bu lig ne zaman erken bitmiş de bu sene bitecek ?
valla hem bjk maçı ve geçen gün kaybettikleri maç.

bugünkü maç ligde harbi kalibremizde rakip yok.

kendi göbeğimizi kendimiz keseriz. büyükekşi kadar alalen işle beklemiyorum her ne kadar gene hakem işleri olsada. biz hata yapmazsak alırız ve harbi rahat alırız.

Nesrin Topkapı iyi oynadı yalnız

Kırmızı kart alması gereken Amrabat gol attı.

Herşeyi geçtim bu kadar maçın kaderine etki edilir mi?

Yabancı hakem gelmeden bu ligin temposu, oyunda kalma süreleri düzelmez abi

Geri
Üst Alt