SL 24/25 H:11 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

bilmem katılırmısınız,gecen seneyi geçtim iç sahadaki fener derbisine göre bile bunlar düşüşte bence yani fizik olarakta kitleniyorlar

tadic ve dzeko olmasa golü geçtim pozisyon çıkaramıyorlar birazda maxim

bilmem katılırmısınız,gecen seneyi geçtim iç sahadaki fener derbisine göre bile bunlar düşüşte bence yani fizik olarakta kitleniyorlar

tadic ve dzeko olmasa golü geçtim pozisyon çıkaramıyorlar birazda maxim
Tadic dzeko ve irfan en iyileri ama tadici de marke etmiyo kimse.son golde Trabzonlu faul yapabilirdi araya oynamasın diye

ali sasal ve bulent uygun olmasa sivas puan alabilirdi fbden.kayseriyi bilmem ama antep ve eyupspor fbden puan alır,galibiyet bile cikarabilirler

hersey bir yana hakemden önce zımbacı macı veren baş aktör cidden yazık 90 dk oyuncu degistirmedi

onun alt versiyonuda bizm hoca

oyuncu degıstırmeyi saha okumayı ögrenin kardesim
Okan hoca ve Şenol hocayı aynı kıyasa bile konulmaz biz değiştirmesek bile tutabiliyoruz ama bunlar hiçbir şekilde tutamaz.

Trabzon gerçekten çok kötü takım, Dakika 70'de 2 tane penaltıyla öne geçmelerine rağmen gittiler maçı verdiler

Bu maçı Trabzon 'n kaybedeceğini biliyordum zaten ama bu kadar salakça kaybedeceklerini de düşünmüyordum

Böyle sezon içinde son dakika golleri oluyor..Fb samsun ve goztepe ye son dakika golleri ile puan verdi burada son dakika golüyle kazandı..

Geçen sezon basaksehir deplasmanı,antep deplasmanı,ts deplasmanı,içerideki antalya maçı,içerideki kasimpasa maçını son dakika golleriyle kazanmislardi ki bu maçların çoğunda ya liderlerdi ya da sadece 2 puan ondeydik yani çok daha yıkıcı oluyordu

Şimdi 5 puan öndeyiz büyük ihtimal ikili averaj da bizde olacak ve rakibin geçen sezonki gibi güçlü oyunu yok... Fiksturde müsait biz kazanmaya devam edelim iyice kontrolden cikacaklar

Geri
Üst Alt