Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.105
- 35.207
- 3.758
yalnız bu sene oyunları cok daha zayıf o yuzden cıldırıyorlar bodrum gibi 3.lig takımlarına bile pozisyon veriyorlarGeçen sene de her maça hakemi dahil ederek kazanmadılar mi rtaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız bu sene oyunları cok daha zayıf o yuzden cıldırıyorlar bodrum gibi 3.lig takımlarına bile pozisyon veriyorlarGeçen sene de her maça hakemi dahil ederek kazanmadılar mi rtaş
Tadic dzeko ve irfan en iyileri ama tadici de marke etmiyo kimse.son golde Trabzonlu faul yapabilirdi araya oynamasın diyebilmem katılırmısınız,gecen seneyi geçtim iç sahadaki fener derbisine göre bile bunlar düşüşte bence yani fizik olarakta kitleniyorlar
tadic ve dzeko olmasa golü geçtim pozisyon çıkaramıyorlar birazda maxim
Okan hoca ve Şenol hocayı aynı kıyasa bile konulmaz biz değiştirmesek bile tutabiliyoruz ama bunlar hiçbir şekilde tutamaz.hersey bir yana hakemden önce zımbacı macı veren baş aktör cidden yazık 90 dk oyuncu degistirmedi
onun alt versiyonuda bizm hoca
oyuncu degıstırmeyi saha okumayı ögrenin kardesim
Cılkını çıkarmak bu artık. Bişey yok bunda abi. Yüksek adrenalin falan topu almaya çalışıyor. Yenilen golü buna bağlamam ben. Dk 100 de o kadar boş bırakılır mı ceza sahası
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her nekadar golü yensede 2-1 den sonra sahanda 2 tane malca gol yiyemezsin.İçeride 2-1 girdiğin maçı vermezsin ya Trabzon'un büyük takım refleksi zaten azdı bu maçla bitti.
Biz de momentum rakibe geçince tutamıyoruz skoru. Oyuncu değiştirmekten korkmamalı hocalarOkan hoca ve Şenol hocayı aynı kıyasa bile konulmaz biz değiştirmesek bile tutabiliyoruz ama bunlar hiçbir şekilde tutamaz.
Neresinden sakatlandı yakalayamadım.çağlar çöpünün oynayacak olması güzel
Tinerci stadında mı maçBjk-fb macina 4 hafta var
Bizim 4 te 4 yapmamiz lazim o maca kadar