Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.792
- 13.657
- 1.398
ozan çıkmazsa kırmızı yiyecek gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda artık ayak içini vurcan oldu olmadı yapacak bir şey yok adam pas açısını kapatmış.Surada zenci oyuncu Ozan'a seslenmese belki o salak kendi vuracakti asil pozisyonun icine etmesi ondan kaynakli.
Ekli dosyayı görüntüle 267075
Sürekli kendilerini yere atıyorlar. Bu satılık hakemler de hemen çalıyor. Bu ülkeye acilen yabancı hakem lazım. Yabancı hakem olsa şuan ts 1-0 öndeydiŞimdi hatırladım
Geçen sene yine ts maçında ismail kornerde yalandan yere atlayınca onuachunun nizami golü iptal edilmişti
Vay yapı çocukları vayyyy
İzleyemezler ki gol olmadan çaldı düdüğü, işini garantiye aldıçEvet trabzon enayilik ediyor da
Adamlarin golunu iptal edip izlemiyor bile
Bu dupeduz serefsizliktir
Ve biz serefsizlerden BIKTIK bu hayatta..
Ne alaka ya daha nasil pozisyon olacak her seslene pas mi verilir ayrica burda pas vericeksen geriye dogru degil paralel kaleciyle stoper arasindan duz pas vereceksin ozan denen okuz bilerek atmadiSurada zenci oyuncu Ozan'a seslenmese belki o salak kendi vuracakti asil pozisyonun icine etmesi ondan kaynakli.
Ekli dosyayı görüntüle 267075
Ya hakeme benzeyen arkadaş vuruş öncesi çaldığı için var ı devre dışı bırakmış oldu var lık bişey yok maalesef. Ha olsa girer miydi devreye onu da bilemiyorum. Abi bunlar nasıl hakem oluyor yav.Evet trabzon enayilik ediyor da
Adamlarin golunu iptal edip izlemiyor bile
Bu dupeduz serefsizliktir
Ve biz serefsizlerden BIKTIK bu hayatta..