SL 24/25 H:11 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

trabzon bi ise yara

Arda Kardeşler'i dinlendireceklermiş olmaz
Hum son olaylı Ts-Fb maçını yönetti olmaz.
Şansalan zaten fb maçı alamıyor
Mehmet Türkmen daha yeni Fb maçı yönetti
Cihan Aydın son Ts maçını yönetti.
Zorbay Kayseride Fred'i attığından beri Fb maçı alamıyor.

Zaten fazla da hakem bırakmadılar. Piyango Atilla'ya patladı.

Arda Kardeşler'i dinlendireceklermiş olmaz
Hum son olaylı Ts-Fb maçını yönetti olmaz.
Şansalan zaten fb maçı alamıyor
Mehmet Türkmen daha yeni Fb maçı yönetti
Cihan Aydın son Ts maçını yönetti.
Zorbay Kayseride Fred'i attığından beri Fb maçı alamıyor.

Zaten fazla da hakem bırakmadılar. Piyango Atilla'ya patladı.

Haciosmanoglu bize gelince dayilanmasini biliyordu,oguzhan cakir’i okan hoca ciceklerle karsilamali dedi

Biraz olsun adaletliyse bu maca sansalan’in atanmasini saglar önüne bir firsat geldi

Olmazsa sadece bize karsi cephe aldigi tescillenmis olur

Haciosmanoglu bize gelince dayilanmasini biliyordu,oguzhan cakir’i okan hoca ciceklerle karsilamali dedi

Biraz olsun adaletliyse bu maca sansalan’in atanmasini saglar önüne bir firsat geldi

Olmazsa sadece bize karsi cephe aldigi tescillenmis olur
İbrahim Seten'in dediğine göre Ali'ye zeytin dalı uzatmış. "Googlea benim adımı yazınca Ali Koç'a züppe dediğim çıkıyor" demiş. O yüzden Okan'a falan da sallayarak denge sağlamaya çalışıyor. Geçen de Ali'ye yerini verip sandalyeye oturdu. Unut o işi. Fbnin içerde bir maçına verirler anca. Barışma maçı olur o da.

Ts'den umudum yok pek. Ama fb maçi diye kasarlar umarım.

Bakalım mhy ve kalecileri icb hangi pislikleri yapacaklar? Yesinler birbirlerini.

Ts'da pek iş yok. hücum gücü çok kısıtlı. 37lik visca, 40 yaşında nwakaeme falan oynuyor. bardhi oynuyor.

şenor stoper ikilisinde iki orta saha falan oynatıyor...

fb de b.k gibi top oynuyor da, bu maça derbi diye ekstra konsantre olurlar ve bu maçtan cacık olmaz malesef.

Trabzonspor x Fenerbahçe karşılaşmasına, Fenerbahçe taraftarlarının alınmayacağı açıklandı. (beİN)

Taraftarlik bi sey yok aslinda. Tanamen fenerin it surusu kadrosu yuzunden olan seyler. Tribunlerin yarisi kadin, cocuk coluk dolu. Fener elini kolunu sallaya sallaya yener. Ceko bile gol atar o kadar kotu bir Trabzon var sahada .

Takım ile hoca arasında güvensizlik var. trabzon devre arası 7-8 tane oyuncu alırsa şaşırmayın. Tek umudum takımını ateşleyecek taraftar ile fenerbahçe'nin her zaman ki berbat oyunu.

Bu maçı fb kazanacaksa bile çok çok büyük hakem hataları ile kazanmalarını isterim ki Trabzon camiası tamamen tff başkanına cephe alsın ona baskı yapsın.

Lazyo kötü oynamıyor iyi oyuncuları var ama çok kaçırıyorlar en büyük sıkıntı ise stoperde 2 tane ortasaha oynattı zimbaci

Özellikle chami mutlaka oynaması lazim

Sercan Hamzaoğlu:

"Trabzonspor maçında en ufak bir olayda Fenerbahçe sahadan çekilir. Çok açık ve net biliyorum!"

10 kişilik Göztepe'ye karşı bile pozisyon bulamadılar. Uğurcan extra iyi oynamazsa yenilirler.
Ts'ye acil 2 kanat lazım. 2 de orta saha ve sol bek

Geri
Üst Alt