Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
Yalnız bu sefer olay olursa Trabzonlular fenerli futbolcuları dövmeden sahadan çıkarmazlarSercan Hamzaoğlu:
"Trabzonspor maçında en ufak bir olayda Fenerbahçe sahadan çekilir. Çok açık ve net biliyorum!"

Yalnız bu sefer olay olursa Trabzonlular fenerli futbolcuları dövmeden sahadan çıkarmazlarSercan Hamzaoğlu:
"Trabzonspor maçında en ufak bir olayda Fenerbahçe sahadan çekilir. Çok açık ve net biliyorum!"

3-0 hükmen yazalım fbyeSercan Hamzaoğlu:
bu kim lan? çok güzel hareketlerdeki herif değil mi?#SONDAKİKA - Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinin hakemi Oğuzhan Çakır oldu.
Fb bu Maç'ı rahat yener.Ts'de kaos var sadece olaylar için izlenebilir takip edilebilir bence yav
oranlar çıkmadı mı yaw? 3 gün sonra maç. oranları yorumla reyiz.Daha Oranlar açılmadı ama görüşüm bu yönde benim kanks yav![]()
1 daha siteye baktım yeniledim eklememişleroranlar çıkmadı mı yaw? 3 gün sonra maç. oranları yorumla reyiz.
bu açıklamada da bir şey yok. kaptan olarak takımında farkındalık yaratmaya çalışmış işte. iyi bile bir şey bence.
Fb kazanır gibi açılmış tabi değişebilir bakmak lazım.
Oranlar'ın değişimlerine de bakmak gerek ama Fb yener gibi kanks yav
Maç bitmez'e 10 bin ateşle