SL 24/25 H:11 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

Trabzonun kadrosu belli degilki
Ugurcan Visca Banza harici adam sayamiyorum
Bazi oyunculari tanimiyorum bile
Senol kosan adamlari doldursun fenerden puan alir akilli olursa savunma yapip hizli kosan adamlarla gecis oynarsa banza ve visca is yapabililr feneri yeneyim derse delik desik olur

Trabzonun kadrosu belli degilki
Ugurcan Visca Banza harici adam sayamiyorum
Bazi oyunculari tanimiyorum bile
Senol kosan adamlari doldursun fenerden puan alir akilli olursa savunma yapip hizli kosan adamlarla gecis oynarsa banza ve visca is yapabililr feneri yeneyim derse delik desik olur
Millet izlemeden yorum yapmış genelde fakat son maçlarda lazyo stopersiz oynuyordu 2 ortasahayi stoper oynatiyoedu şimdi stoperlee iyileşmiş
Goztepe kazandı ama goztepe lugte en iyi kompakt oynayan takımlardan fenerin ne olduğunu herkes görüyor ki birde zimbaci var hoca olarak

Daha kötü bir Trabzon hayal edemezdik bir de bu mallar kendi evinde gereksiz strese giriyor deplasman olsa şansları daha yüksekti.. fener alır gibi görünse de bir derbi neticede ister istemez acaba diyorsun

Beraberlik mümkün olmali en azindan. Hadi lan hamsiler.

valla trabzonda fenere yenilirlerse tesisleri basarlar net diyeyim

o yüzden hamsi uşaklar hayatta yenilmezler

ölelim daha iyi derler zira trabzonda sabah akşam mobbing çekecekler yoksa

restorana gittiklerinde "ha sizin yapacağunuz işe tüküreyim kodimin oğilleri" diye küfür yiyecekler, garson çorbalarına tükürecek falan

bu işler böyle

Maç çok eğlenceli başlayacak ancak sonrası izlenmez çünkü FB ikinci yarı işi bititrir.

Totem diye yazmıyorum. Fener %100 3 puanı alacak

Ts gereğinden fazla motivasyonla çıkarsa kaybeder. Sıradan bir lig maçıymış gibi rahat çıkması lazım o zaman puan alma ihtimalleri var

valla trabzonda fenere yenilirlerse tesisleri basarlar net diyeyim

o yüzden hamsi uşaklar hayatta yenilmezler

ölelim daha iyi derler zira trabzonda sabah akşam mobbing çekecekler yoksa

restorana gittiklerinde "ha sizin yapacağunuz işe tüküreyim kodimin oğilleri" diye küfür yiyecekler, garson çorbalarına tükürecek falan

bu işler böyle
ölüm kalım maçı olarak çıkacakları için yenilecekler zaten

yıllardır kendi kendilerine yenilip durdular, ne zamanki sakin kafayla maça çıksalar sonucu almaya başladılar

geçen seneki olaylardan sonra yine aşırı motivasyondan 2-3 tane yiyip otururlar aşağı

Millet izlemeden yorum yapmış genelde fakat son maçlarda lazyo stopersiz oynuyordu 2 ortasahayi stoper oynatiyoedu şimdi stoperlee iyileşmiş
Goztepe kazandı ama goztepe lugte en iyi kompakt oynayan takımlardan fenerin ne olduğunu herkes görüyor ki birde zimbaci var hoca olarak
Diyorum ya kadro belli degilde stoperleri duzeldiyse ortada mendy okay sertlik katar bir kanada visca digerine bir adam koysun ortada bardhi oynar herhalde bekleri zaten iyi trabzonun forvetide fena degil kompakt dururlarsa
Ugurcanin katkisi ile puan alirlar

Ts 1 puan alırsa şikeciler psikolojik olarak biter. Şerefsiz kargalar bize samsun kadar rakip olamaz zaten.

Teröristbahce bu maci olmayan bir penaltiyla alir.

Yine acayip beraberlik kokan bir maç.

Tek çekincem Trabzon kendini fazla kaptırırsa son dakikalarda 1 tane yiyip kaybedebilir. Yoksa bu maç ya 0-0 biter ya 1-1.

Avci kalsaydı geçen yılın üzerine o psikolojiyi kaldiramazdi eminim ama zimbaci içindeki fener nefreti sebebiyle nasıl oynayacağını bilir bence

Zımbacı yerine başkası olsa belki biraz umudum olurdu.

trabzon bu sene düşme hattındaki kayseri ve hatay'ı bile yenemedi hatta 1 puanı zor kurtardı

bana göre topladıkları 12 puan tamamen kalite ve takımın ismi sayesinde

mourinho saçmalamazsa veya trabzon bir anda acayip bir şeye dönüşmezse fb rahat kazanır

Fener zorlanarak kazanacak bu maci

Kadro kalitesi olarak fark var iki takim arasinda

Normal de rahat kazanmasi gerekir fener’in ama mourinho kötü bir hoca oldugu icin defansif ve kontrollü oyun anlayisi ile zar zor kazanirlar

Trabzon cok kötü durum da

Ugurcan da aciklamis sorumluluk almayan saklanan oyuncular var

Geri
Üst Alt