SL 24/25 H:11 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

Trabzon top falan oynamıyor yav. Fener 1-0 öne geçer sonra yabancı maddeler yağmaya başlar. Osayi tribünleri kışkırtırsa tamamlanmaz bile bu maç. Puan kaybı beklentisi sıfır.

lazyonun çıkacagı kadro önemli,hızlı oyuncuları oynatması lazım,fener bodrum denen 3.lig takımına bile pozisyonlar veren bir takım

whoscored bu maça 1-2 fb demiş.

gs-bjk maçına 2-2 demişti.

genelde böyle skor tahminleri yaptıkları maçlar skor olarak da birbirine yakın bitiyor. bu maç da öyle olur gibi. 0-0 1-0, 1-1, 2-1, 1-2, 2-2 gibi bir skor olur sanki.

ufak tefek detaylar sonucu belirler.

Benim bildigim Trabzon taraftari rahat durmaz bu macta. Taraftarsiz oynansa daha iyi olurdu herhalde?

bu mac niye yarin degil

persembe deplasmanlari var

morinyo buradan da bir magduriyet cikarir simdi

lazyonun çıkacagı kadro önemli,hızlı oyuncuları oynatması lazım,fener bodrum denen 3.lig takımına bile pozisyonlar veren bir takım
rüyamda bodruma 88'de Icardi atıp 1-0 öne geçiyorduk. Pozisyon var da incelenip Bodrum'a penaltı veriliyordu sonrasında onlar 1-0 öne geçmiş oluyordu.
Ardından 90+'larda 2 gol atıp yeniyorduk
neden böyle bir şey gördüm acaba :D

rüyamda bodruma 88'de Icardi atıp 1-0 öne geçiyorduk. Pozisyon var da incelenip Bodrum'a penaltı veriliyordu sonrasında onlar 1-0 öne geçmiş oluyordu.
Ardından 90+'larda 2 gol atıp yeniyorduk
neden böyle bir şey gördüm acaba :D
Kıçın açıkta kalmış havalarda soğuk bende yorganı üzerimden atınca meksikada uyuşturucu satarken görüyorum kendimi

Bu maçın başlayıp bitme ihtimali 0.

Olaylar çıkar yine. Mou ağlar, Acun çıkar ağlar, Koç çıkar ağlar.

Hamsilerin oyuna odaklanması lazım. Beleş 3 puan tatsız olur.

TS evinde ne zaman puan almış heralde 2018 yanlış bakmadıysam, galibiyette 2010 gibi oha yani bu nasıl bir performans ulan Rize bile bundan iyidir muhtemelen ya da yarışıyorlardır

karadeniz fırtınası

1730534165796.png

trabzon'un hücum hattına bakınız yaw. simon banza hariç elle tutulur bir tane adam yok. 35lik visca ve nwakaeme, 2 tane 19luk genç oyuncu, üstüne draguş, umut bozok, bardhi falan gibi vasat anadolu topçuları. orsic sakatlıktan çıktı ne oynayacak belli değil. cham nasıl topçu belli değil...

şöyle geçen seneki gibi, ounachu-pepe tarzında 1-2 iyi oyuncusu olsaydı belki derdik ama...

Geri
Üst Alt