SL 24/25 H:13 | Beşiktaş 2-4 Göztepe | MS | 24 Kasım

Yalnız göztepe baya diri. Sorun çıkarabilirler. En zor maç gibi durmakta

1900'lü yıllarda üretilen el yapımı Türk halısı
s-25f9e560ba608fd23aa334c5decdfbc72ebcac6f.jpg
Ren geyiği mi? Alageyik mi?

Bu armutlar 5-0 lık skorun gazına gelmişti. Lakin o maç fazlasıyla yanıltıcıydı. Neyse beter olmaları dileğiyle...

Dün eziklere verilen komik penalti, bugun göztepeye verilmeyen penalti. yarisda tutmaya calisiyorlar kuslari halen. yapı var yapi, yapiniza….

Turkiyeden transfer yapacak isek göztepeden olmalı bu batsuayi den belliki istenilen katkıyı oyun anlamında alamayacagiz gol atıyor ama top kaybı yapıyor çok ve çok ciddiyetsiz oynuyor ben mi çok takıyorum acaba topun değerini bilmiyor goztepede bugün tijanic romulo ve o Japon oyuncu çok iyi oynadı bu oyuncular değerlendirilebilir bizde kullanılmayan oyuncular da takas da belki değerlendirilir goztepe nin antrenörü de iyi oyuncu kullanmada .

demek istediğim şu. fb maçı öncesi manaj için 1 ay sakatlık denmiş ama bugün maçta oynamış :D

manaj 3-4 mac kacırdı benim bildigim büyük şikecilerle olan mactan öncede sakattı
milli takımın gecen gunku maclarında da yoktu
bugunkü macında özetine baktım zemini göreyim diye son 15 dk girdi

Solet ve romelu cok iyiler

Devre arasi isteyenler cok olur bence

şu maçla ilgili rahatsız olduğum tek şey fofana'nın golünü yalçın çetin'in anlatamamış olması... ben evden kendim taklit ettim adamı...

Solet ve romelu cok iyiler

Devre arasi isteyenler cok olur bence
Soleti bilmiyorum ama goztepedeki çoğu oyuncu southampton oyuncusu zaten başkanları oraya alıp goztepeye kiraladı pissinler diye hem romulo hem Japon oyuncu ve hatta stoper taha bunları biraz patlarsa epl ye götürecek adam

Soleti bilmiyorum ama goztepedeki çoğu oyuncu southampton oyuncusu zaten başkanları oraya alıp goztepeye kiraladı pissinler diye hem romulo hem Japon oyuncu ve hatta stoper taha bunları biraz patlarsa epl ye götürecek adam

Solet ve romulo southampton dan degiller, romulo direk brezilyadan kiralanmis, solet de bulgaristandan, bi o japon ve juan southamptondan

Geri
Üst Alt