Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.283
- 3.703
- 753
Şunlar erkenden puanlar kaybetsin de çekirdeklerimizi alıp şenligi izleyelim. Mou-Koç eğlencesi, Acun çaresizliği... Kim bilir ne yeni rezillikler görürüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mou nun gidişini bizim maçta koyduktan sonra sağlarsak daha zevk verir bana. O zaman tamamen çökerler. Şimdi giderse İso gelir ve Mourinho dan daha başarılı olurŞunlar erkenden puanlar kaybetsin de çekirdeklerimizi alıp şenligi izleyelim. Mou-Koç eğlencesi, Acun çaresizliği... Kim bilir ne yeni rezillikler görürüz.
Ben de hatırlayamayıp bakmıştım. Palutlu Konya depiymiş Jesuslu dönem. O maç da Eskişehir'de oynanmıştı. Tarafsız saha sayılır.fb'in derbiler dışında normal bir anadolu takımına en son deplasmanda ne zaman yenildiğini hatırlamıyorum bile. inanılmaz bir şey yaw.
Fener altyapı ile çıksa bu maçı alır, Kayseri fenere yatmayı sever
Yapma üstad kendime gelemem 2-3 günTam olarakta 1/2 olabilir bence bu Maç yav![]()
Sana 1 tavsiye kanks Fb'nin son 2 sezon Ts deplasman Maçlar'ına bak 1 de 2 hafta sonra oynanan Maçlar'ına bak kanks yavYapma üstad kendime gelemem 2-3 gün