Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 21.019
- 15.741
- 2.108
kol açık değil mi neye dayanarak penaltı vermedi bu haysiyet yoksunu hakemler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman ne heyecan yaratıon zurnaYok üstad kafaya carpiyor
Aksiyon güzel oluyor üstadO zaman ne heyecan yaratıon zurna
uzaAksiyon güzel oluyor üstad
Kayserinin 2. golünde niye yazmadın. Fb attı mı attılar yazmayı biliyon amaAksiyon güzel oluyor üstad
Üstad kafaya carpmiyor mu ben mi yanlis görüyorumAynı pozisyonda Jakobs'a penaltı çalmışlardı, burada incelemediler bile. Şerefinize, haysiyetinize...
evet burdakilerde değil diyorAynı pozisyonda Jakobs'a penaltı çalmışlardı, burada incelemediler bile. Şerefinize, haysiyetinize...
Sinirden odama gittim üstad yorgan altindaydimKayserinin 2. golünde niye yazmadın. Fb attı mı attılar yazmayı biliyon ama
bizim malesef çok objektif taraftarımız var.Sonra yönetimden de tepki beklerlerevet burdakilerde değil diyor
Belli oldu neden maçın dönmediği. Geri git yorganın içine çabukSinirden odama gittim üstad yorgan altindaydim
3-2 olunca geri geldim
Valla ikisine de çarpıyor gibi geldi bana ama benim anlamadığım 10 saniye bile sürmedi incelemeleri. Bizim pozisyonları en az 5 dk 40 farklı açıdan inceliyorlar.Üstad kafaya carpmiyor mu ben mi yanlis görüyorum