Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 - 4 senedir böyle kardeş. Kimse buna dur diyemiyo.Kendi evinde topu antepe bırakan takım bu kadar puanı hakkıyla toplamış olabilir mi
Bizim tek problemimiz kendi standartımıza göre çok gol yemek. Bunu görmezden gelmeden çözmeye odaklanmalıyızFener yine maci alir ikinci yarida ama su rezil futbolu gorunce bizim hocaya laf atanlar bence elestirirken iki defa dusunsun. Boyle uyuz futbol mu olur ? Bizim takim en azindan sag soldan ucuyor rakip kaleye. Elin Hollandali teknik adami (AZ Alkmaar) bile bunu fark etmis.
Kafa kafaya çarpışma olmuştu, belki onadır ama bu kadar mı oynar fark bilemiyorum4 dakika uzatma 7 dakika oldu, hayirdir?
ilk defa olumlu bir yorumunu gördüm tebrik ederimBu fener mi şampiyon olcak tribun desen yok gol yiyince mal bağlıyor herkes kriz yönetimi sıfır
Bosuna febetö demiyoruzHer yeri ele geçirmiş fener, her yeri. Hakemleri, MHK'yı, TFF'yi, yazılı medyayı, görsel medyayı, sosyal medyayı, ana akım medyayı.
Hakemin vücut diline bakın, birşey olsada fener lehine düdük çalsam diyor. Bunlar tam malûm terör örgütün taktikleri.
birara sandım ki blok maç yapacaklarKafa kafaya çarpışma olmuştu, belki onadır ama bu kadar mı oynar fark bilemiyorum