SL 24/25 H:14 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantep FK | MS | 2 Aralık

ha gayret sikimanskiye de attirip moral depolatin

Nereye öndesin yaw

O maç 3-0 bitmeli diye bas bas bagirdik

2 farkta bi bok yok

1-3 alırlar maalesef arenada

Okan yine sara’yı mertens’i cikarir ziyech kerem’i alır 1-1ken

1-3 olur
Yav git izmir Kuşadası sporu falan tut bu kadar karamsar ve rakip öven Galatasarayli mi olur

şu Ferahbot'a linç etmeli bizimkiler...herif AVL finalinde türk takımı anlatır gibi fenere yanlı anlatıyor ya

Kadro o kadar dar değil, girenler avel, hiçbiri katkı veremiyor, mert hakan kadar katkı veremiyor mu şimdi demirbay ?
üstat sol bekin bile yok. kanatta zorlanıyorsun yedekten girecek adam yok.
40 yaşındaki ofansif orta sahanı her maç oynatmak zorunda kalıyorsun.
oyuna girip gidişata etki edecek sadece demirbay ve ziyech var. onların da biri oynamadığı için küstü, diğeri futbolu unuttu.
geri kalanlar kısıtlı dakikalarda kullanılabilecek görev adamları.
bats'ı bunlardan ayırıyorum çünkü oyuna katkı yapacak bir oyuncu değil. bitirmeye odaklı bir adam.

Cumartesi TJK saflarında yer alacağız. Hadi ulan bir işe yarayın.

5-6 ay sonraki maça kotumser bakmak neyin kafası bu 1 arenada bu mallara 3-1 den maç veriyorsan da zaten olma sampiyon buda 2

Evet lig devam ederken genele bakıliyorda benim dedigim averaja bakmaya kalmaz bu is yani @Uğur İz
Averaja kalabilir lig kafa kafaya gidiyor

Ayrıca maç veriyorsan şampiyon olma da saçma argüman. Geçen sezon verdik ama şampiyon olduk

Nesrin bugun 11 basladigi icin araplardan gelen teklif 10m daha artmis midir @BeinSports?

Abi rotasyonumuz çok dar bizim. Bunu sezon başında da söyledik. Adamlarda Amrabat yedeği İsmail. 5 tane stoper var 2 şer bekleri var anasını satayım. Kanatları saymıyorum bile. Düzgün yedekli bi kadromuz olsa firesiz gidiyorduk. İlk 11 de rakibimiz yok da bu Avrupa kupası varken 11 bi yere kadar. İnşallah daha fazla sakat vermeyiz abi lig bambaşka yerlere gidebilir Osimhen falan sakatlanırsa.

Şunlara şampiyonluk falan verirsek klübü kapayalım direkt gram top oynamıyolar

Nereye öndesin yaw

O maç 3-0 bitmeli diye bas bas bagirdik

2 farkta bi bok yok

1-3 alırlar maalesef arenada

Okan yine sara’yı mertens’i cikarir ziyech kerem’i alır 1-1ken

1-3 olur
yuh yav sende şeyini çıkardın o kadarda çıldırmalık değil ya durum.

ben şahsen kendi sahamızda vasatı aşamayan takımlara puan bırakmamıza tahammül edemiyorum. sırf o yüzden bide bunlara gaz veriyoruzkafayı sıyıyorum.

deplasmanda berabere kalsak hadi evallah dicem. ama puan verdiğimiz iki takımında depslamnaı sıkıntılı zaten.

Hakemler bize challenge yaratirken fenere yaranmak için kırk takla atıyorlar.
Onca kayrilmayi medya eliyle bize yansıtıyorlar bir de.

Bir taraf sinir harbi diğer taraf her türlü destekle yolunda ilerliyor.

Her maç vura vura gitmek zorunluluk bizim için.

Geri
Üst Alt