SL 24/25 H:14 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantep FK | MS | 2 Aralık

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
1730657747337.png

1730657750672.png
1730657753866-png.267104
1730657753866.png

1730657779555.png

Trendyol Süper Lig 2024/25 Sezonu 14. Hafta
Fenerbahçe - Gaziantep FK
Ülker Stadyumu
2 Aralık 2024 Pazartesi
20:00

Selçuk geliyor, gol de geliyor. Vallaha Gaziantep'in hücum gücü ortalamanın üstünde. Bu Fener'e çok rahat gol atabilirler. Ama yine hakem faktörü ile cebellesecekler

Xelçuk Paşa'dayken zorlamamıştı ama onu Paşa'ya yoruyorum topunu oynayacaktır.

Zalimin Volkan'i varsa sevenin Allah'i, bizim Selcuk hocamiz var. Insallah Kadikoy'de koyacak haramzadelere.

Normal şartlarda bjk bu feneri çok rahat 3 ler. Bu mac umarım birbirlerine kudurmuş köpek gibi saldırıp dengeleri alt üst olsun
Son birkaç haftadaki Jknin adsyi bile 3leyeceği meçhul. Ben yatış muhabbetinden ziyade jknin istese de puan alamayacağını düşünüyorum

Selçuk hocam bjkye karşı oynattığı kontra oyunundan devam etmeli izleyemedim ama bugün Başak'ı da aynı oyunla 3lemiş istatistiklere bakarsak

Yaz olmayan penaltı,sonra oncesinde elle oynama olan gol veya oncesinde faul olan gol,daha sonra rakip lehine verilmeyen penalti.ve maç bitti.fb 6 atti.aferin fb.en büyük sensin fb.

Son birkaç haftadaki Jknin adsyi bile 3leyeceği meçhul. Ben yatış muhabbetinden ziyade jknin istese de puan alamayacağını düşünüyorum
Niye ?gedson ve rashica büyük topçulardi.oynasinlar da görelim.her fb macinda sican gedson görmekten gına geldi

Antep gecen sene de yatmamisti ve zorluk cikarmisti sikecilere

Kayseri macinin kolay geceginden emindim ama bu macta cok net zorlanacaklar bence

Son dakika uydurma penaltiyla falan alirlar

Boş maç hiç bir şey çıkmaz kayseriye de haftalar önce yazdım bunların tek puan kaybedeceği hatta 3 puan bırakıp lige tamamen havlu atacakları maç beşiktaş maçı 2 hafta kaldı o zamana kadar oyalansınlar

Maç 0-0 giderken komik bir penaltı goruyorum

Antep son ana kadar zorlar ama savunmaları hataya çok müsait ve ağır oyunculardan oluşuyor eğer Antep öne geçebilirse bir şeyler olabilir ama dengede gittiği sürece Fener bir şekilde golü atar ve kazanır.
Ayrıca Kozlowski'yi test maçı olacak, çok beğeniyorum bu oyuncuyu.

Mou nun uzay fb'sine antep direnemez. 8-1 gibi bir skor normaldir.

fb'ye yatmayacak bir takım ve hoca.

demek ki bu maç hakem jokeri devreye girecek.

acaba bu sefer orta hakem üzerinden mi, yoksa var üzerinden mi dönecek dolap? :d

"Dakika 17 Tadic yere dustu ve penalti"

Insanlari alistirdilar artik buna.

Geri
Üst Alt