Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.129
- 51.130
- 3.683
Maxim normal 1 oyun sergilemiyo yav
Pas vereceği yerde şut çekiyo faul yapılamayacak 1 pozisyonda faul yapıyo yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bekliyorsun. Bjk-fb karması takımdı. Ayrıca bizim eskilerin klasik intikam alma için her haltı yaptiklari bir oyuncu grubu vardı.Ardanın takımının dün yapmadığı pislik kalmadı Selçuğun takımı gaziantep bu kadar baskıya hala topla çıkmaya çalışıyor:d Bizim eski yerli oyuncuların davranışları beni gram şaşırtmıyor artık.
He anlamiyom,oguz aydın isterse hatrick yapsın umrumda degil.gedson ve rashica istiyodunuz,buna bi de oguz aydın eklendi işte.3 sene konuşun durun başka topçu yokmuş gibi@Sergen Zeren toptan anlamıyon topçudan anlamıyon gençten anlamıyon neyden anlarsın sen ya
Hani lan berabereydiMaxim normal 1 oyun sergilemiyo yavPas vereceği yerde şut çekiyo faul yapılamayacak 1 pozisyonda faul yapıyo yav
![]()
Kes yawHe anlamiyom,oguz aydın isterse hatrick yapsın umrumda degil.gedson ve rashica istiyodunuz,buna bi de oguz aydın eklendi işte.3 sene konuşun durun başka topçu yokmuş gibi
Eyüpspor dün en çok faul yaptığı maçı oynamışArdanın takımının dün yapmadığı pislik kalmadı Selçuğun takımı gaziantep bu kadar baskıya hala topla çıkmaya çalışıyor:d Bizim eski yerli oyuncuların davranışları beni gram şaşırtmıyor artık.
Arda'nın takımda pislik yapan 3 oyuncu vardı 2 si fenerli 1 i bjkliArdanın takımının dün yapmadığı pislik kalmadı Selçuğun takımı gaziantep bu kadar baskıya hala topla çıkmaya çalışıyor:d Bizim eski yerli oyuncuların davranışları beni gram şaşırtmıyor artık.
Gaziantep Fk yenilmezse Şahin'in banı açılsın diyerek totemi devam ettirelimHani lan berabereydi