SL 24/25 H:15 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık

fb çarş oynuyomuş
öyleymiş harbi yav -bide 18:30 maçı CL prgramıyla çakışmasın diye.

Bilbao koyar bunlarada deplasman değiller.

biz sivasa git pazar akşamı ...gece dön. Ptesi - Salı var , çarşamba gene uç kuzeye ... çok saçma geliyor.

biz bu haftada bu akşam oynayabilirdik gayet maçı - koy 16:00 ya gerekirse çakışmasın diye.(taraftar olayı biraz sıkıntılı ama genede yani daha iyi olurdu bence)
çok aptalca geliyor .

Bi tek rafa öne çıkıyor baktığım haritalarda.macin adami bile olabilir ama bjk takım halinde mucadele etmezse yapacak bisey yok.immobile de supriz yapabilir.fbye bakmaya luzum yok, hakemleri var zaten.cinci meral güvenin lanetledigi bir takimdan hayır gelmez acikcasi

Keltoş Öseyin takıma prim filan ver lan.

Beşiktaş yenilmez. Haa berabere mi biter kazanır mı orasını bilemiyorum.

Ama Beşiktaş camiasından 1 kişi bile şu mağlubiyeti kaldıramaz. O yöneticileri de futbolcuları da patoz ederler. Rafa falan dinlemezler yani öyle diyeyim.

Beşiktaş şu maçtan hem de İnönü'de her türlü 1 puan çıkaracaktır.

Antep bile 1-2 tane oyuncusuyla ilk yarı Fener'i zorladı üstüne gitti 1-1 yaptı.

BJK'de Gedson, Rafa, Semih, Rashica, İmmobile Fener'in sikko defans hattını elek eder. Mesele BJK'nin geride ne kadar sağlam kalabileceği işte.

Biz de Sivas'a atarız 3-4 tane. Haftaya puan farkı 5 veya 6'ya çıkar yine.

@Can Erden lütfen bu şahsı bu konudan banlayın, verdiği skorlar doğru çıkıyor, fener kazanır derse şimdiden tüm hafta moralim bozuk dolaşırım

@Can Erden lütfen bu şahsı bu konudan banlayın, verdiği skorlar doğru çıkıyor, fener kazanır derse şimdiden tüm hafta moralim bozuk dolaşırım
runstare.gif

Renkdaş ciddili söylüyorum; ben Beşiktaş kaybetmez bu maçı diyorum.

Fenerbahçe’ye hatta 2 gol kesin atarlar ama iki tane de net yerler.

Aşırı beraberlik kokuyor

Leş Trabzon’dan son saniye kurtuldu Fener
senin için maç gününe kadar yorum yapmayacağım ki haftan rahat geçsin :D

Fener'in hic bir macini takip etmek istemiyorum. Adamlar herkesin gozunun icine baka baka $ike yapiyor. Fener kazanamaz, yine hakemler sayesinde alirlar 3 puani. Ama kesin alirlar. Bu saatten sonra kimse fenerden puan kaybi beklemesin. Adamlara kimse bisey diyemiyor. Piskin piskin siritarak aciklama bile yapiyorlar artik. UEFA'nin incelemeye almasi lazim, yada bilmiyorum birseylerin olmasi lazim. VAR hakemlerinin komple degismesi lazim. Herkesi, herseyi kontrol altina almislar. Bu taktigi nereden ogrendikleri de belli serefsiz kopeklerin.

Beraberlik müthiş olur daha fazlasını yapamaz bjk gedson bizim maçlardaki gibi oynasa yeter bizim Eyüp maçı öncesi yaptıkları algıyı şimdi de bizim onlar için yapmamız lazım salıncak kardeşlik vs gibi paylaşımlarla ama bizim efendi ötesi camiadan bunları beklemek biraz fazla sanki

senin için maç gününe kadar yorum yapmayacağım ki haftan rahat geçsin :D

Direkt söyle de heveslenmesin boş yere

Aşırı beraberlik kokuyor

Orkun sal bizi. Tutmuyor tahminlerin

valla trabzonda fenere yenilirlerse tesisleri basarlar net diyeyim

o yüzden hamsi uşaklar hayatta yenilmezler

ölelim daha iyi derler zira trabzonda sabah akşam mobbing çekecekler yoksa

restorana gittiklerinde "ha sizin yapacağunuz işe tüküreyim kodimin oğilleri" diye küfür yiyecekler, garson çorbalarına tükürecek falan

bu işler böyle

Şeref kelimesini dillerinden eksik etmeyenler şerefleriyle oynamalılar.

tesekkürler gs yine bir derbiyi keyifle izleyemeyecegiz

bodrum macini kazansak su mac ligi erkenden bitirirdi

mou kovulurdu kesin

fbnin en umutsuz aninda yine gs imdadina yetisti

Aşırı beraberlik kokuyor

2 atıp 2 yedim mi F.B ile berabere kalınamıyor,MHK tarafından verilen Umut Hakkı devreye giriyor.

Geri
Üst Alt