SL 24/25 H:15 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık

Hakemler çarşamba günü açıklanırdı. Türkiye Kupası nedeniyle bugün açıklanmadı sanıyorum.

İlginç bi maç olacağı aşikar

Sakatlığını atlatan Ernest Muci, takımla antrenmanlara başladı.

Ndour'u stoper oynatmasını bekliyorum topraktepeden. Rezil bir hamle olur tabi ki

Bjk 5 stoperinin 3'ü sakat görünüyor şaka gibi. Masuaku da sarı kart cezalısı gözüküyor? Doğru mu acaba?

Bu kadar denk geliş olmaz yaw. Bütün savunması rezil durumda bjk'in.

İstifa etme kararı aldı ki seçime gidiyorlar. Etmeden nasıl seçime gitsinler
Hasan Arat istifa ettigi icin yonetim kurulu olarak olaganustu genel kurul karari aldik dedi. Ayrica demek istedigim, herif kacmadi (en azindan simdiye kadar), secimde aday olacak. (Tahminim cok para harcadigi icin parasini geri almanin bir yolu baskan olmasi sanirim :D)

Trabzon maçındaki son dk şans golüyle fb balı devreye girdi. O noktadan itibaren herşey rast gitti. Ve şimdi beşiktaş ın tarihi düzeyde saçma sapan bir zamanında inönüye çıkıyorlar. Hatay bir gol daha atsalar herşey değişecekti, çıkış maçı olacaktı. Üstelik fenerasyon da kapı gibi arkalarında. Sonuç konsantrasyonunu kaybetmiş, kimseye hesap verme derdi olmayan Beşiktaş karşısında boktan futbol ile 1-2 gol sıkıştırıp maçı rolantiye alıp bitirecekler. İzlemeyeceğim maçtır...

geçen sene fener belki de en iyi top oynadığı maçı oynamıştı bjk deplasmanında

yine öyle olma ihtimali yüksek

çok kafayı takmamak lazım bu maça.

Geri
Üst Alt