SL 24/25 H:15 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık

Hüseyin Yücel:''Derbi maça özel prim verme kararı aldık.Biz elimizden geleni yapacağız,oyunculardan da bunu bekliyoruz.Derbiyi mutlaka kazanmak istiyoruz.''

hic inandırıcı gelmiyosun kel

Bu maçta ne derecede aşağılık ne derecede şerefsiz ne derecede satılık olduklarını göreceğiz.

Trabzon'a son saniye golü atmasalar puan farkı 7 olacaktı ve yarıştan kopacak, karışacaklardı. Devamında başta hakemler olmak üzere, bizim sakatlıklar ve birazda rehavete kapılmamız sonucu lakayıt oyun saçma eyüp beraberliğini getirdi. Yine kasımpaşa gibi şikecilerin yardakçısı takıma 3-0 dan verdiğimiz puan ve rgs beraberliği hem avrupada hem ligde bizi inanılmaz kritik bir dönemeçe soktu. Yani sivas maçında alınacak bir beraberlik yada mağlubiyet liderliği vermemize o moralle malmö deplasmanına çıkmamıza sebep olacak. Yine malmö ve d.kiev maçlarında 6 puan yapamaz isek, ilk 8 için ajax maçı çok önemli bir seviyeye gelecek. play off extra 2 maç bizim için çok çok kötü olur. Çünkü rövanş maçı fb maçı öncesi olacak o hafta biz dinlenip fb rövanş maçına çıkmalı. Allah yardımcımız olsun.

İfb maçı alacak ya da aldıracaklar. Puan kaybetmeleri için kuş taşa çarpması lazım. İjk’lilerde pek karşı değil zaten.

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 15. haftanın maçlarında görev yapacak hakemleri açıkladı. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini 32 yaşındaki Mehmet Türkmen yönetecek.​

beşiktaş ne istek, ne taktik, ne kalite olarak güven vermiyor

fbnin saçmalaması lazım puan vermesi için

Yıllardır banko X takım kazanacak denilen derbiler ne zaman gündeme gelse aklıma hep pota koyup oynayacağız dediğimiz ve FB'yi 18 içine sokup, çıkartmadan maçı tamamladığımız meşhur Johnson serbest vuruşu ile evimizde kaybettiğimiz maç geliyor.

Bu tür maçlar ilginç bir şekilde ters sonuçlara gebe oluyor. Çok büyük bir potansiyel var bu maçta. BJK maaşları ödemiş olsun ya da olmasın bu maça çok ciddi asılacaktır. Oyuncular açısından da çıkış noktası başka bir maç kalmadı önlerinde.

Bizim ülkemizde işler kötü gidince önce hoca ve yönetim hedefe oturtulur. En son sıra oyunculara gelir. Yönetim miadını doldurdu. Hoca gitti. Artık geriye sadece oyuncular kaldılar. Ekstra bir çaba gösterecekler bu maç özelinde. BJK açısından bir şey değişir mi? Hayır. Bir sonraki maç başa dönerler. Tek maçlık bir efor patlaması bekliyorum. 1 birimlik adamdan 1,5 birimlik fayda elde edilebilecek maç olacak.

Yıllardır banko X takım kazanacak denilen derbiler ne zaman gündeme gelse aklıma hep pota koyup oynayacağız dediğimiz ve FB'yi 18 içine sokup, çıkartmadan maçı tamamladığımız meşhur Johnson serbest vuruşu ile evimizde kaybettiğimiz maç geliyor.

Bu tür maçlar ilginç bir şekilde ters sonuçlara gebe oluyor. Çok büyük bir potansiyel var bu maçta. BJK maaşları ödemiş olsun ya da olmasın bu maça çok ciddi asılacaktır. Oyuncular açısından da çıkış noktası başka bir maç kalmadı önlerinde.

Bizim ülkemizde işler kötü gidince önce hoca ve yönetim hedefe oturtulur. En son sıra oyunculara gelir. Yönetim miadını doldurdu. Hoca gitti. Artık geriye sadece oyuncular kaldılar. Ekstra bir çaba gösterecekler bu maç özelinde. BJK açısından bir şey değişir mi? Hayır. Bir sonraki maç başa dönerler. Tek maçlık bir efor patlaması bekliyorum. 1 birimlik adamdan 1,5 birimlik fayda elde edilebilecek maç olacak.
Güzel dedin 4 yemezler 2 yerler artik

Geri
Üst Alt