- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Son Dakika: Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi Kadir Sağlam oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan ben maç başlığında senin bokunun analizini okumak zorunda mıyım Naci soruyor diyeÜstad naci baslatiyor benlik bir sey yok pusu kuruyor durmadan
Yok walla. En az 3 fark bekliyorum.Jk dan puan bekliyormusun reis
beste söyleyecek kadar insanın maça gideceğini düşünmen enteresan.28. dk aldırma kartal aldırma bestesi baslar
Sold out diyor şahin whatsapptanbeste söyleyecek kadar insanın maça gideceğini düşünmen enteresan.
ben derbi maçı için boş denebilcek bir stad bekliyorum
Geçen yıla benzer bir maç bekliyorum bende bir iş çıkmaz maalesefYok walla. En az 3 fark bekliyorum.
Aslında bjkli ama fener yalaması aynı zamanda cimbom düşmanı şerefsizin tekiKaya cilingiroglu trt sporda konusuyor
Bjk derbiyi kazansa ne olacak falan deyip duruyor
Hakemlik bir sey olmaz büyük güc farki var diyor
Bu nasil bjkli ya
oooooooooooo riski tamamen sifira indirdilerSon Dakika: Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi Kadir Sağlam oldu.
@Can Erden lütfen bu şahsı bu konudan banlayın, verdiği skorlar doğru çıkıyor, fener kazanır derse şimdiden tüm hafta moralim bozuk dolaşırım
Renkdaş ciddili söylüyorum; ben Beşiktaş kaybetmez bu maçı diyorum.
Fenerbahçe’ye hatta 2 gol kesin atarlar ama iki tane de net yerler.
Aşırı beraberlik kokuyor
Leş Trabzon’dan son saniye kurtuldu Fener
Kötü haberlerim var.senin için maç gününe kadar yorum yapmayacağım ki haftan rahat geçsin![]()