SL 24/25 H:15 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık

5-1 fb alacak. Hazırlık maçından kolay geçer. Geçen sene gördük bu filmi biz.

Beklentiye fazla girmemek lazım. Bjk camiası; fb şampiyonluğuna en az kendileri olmuş kadar sevinecek duruma gelmiş durumda, malesef fb nin uşağı gibi hareket eden , onurunu, gururunu paraya değişebilecek kadar aciz bir ekonomik durumda bulunan, büyüklüğünden eser kalmamış, bir anadolu klübünden farksız bir istanbul takımıdır benim nazarımda. Normalde biraz mücadele ve istek arzu olsa çok rahat puan alır fb'den, çünkü fb çoğu maçında kendi taraftarının bile beğenmediği hakem desteğiyle maç kazanan bir takım. Bakalım beklediğimiz gibi mi olacak yoksa bjk en azından gururlu onurlu bir duruş sergileyip bizi şaşırtacak mı göreceğiz

Geçen senelerde bunu yapıyorduk fenere 1.60 oran veriyor temizinden basılır.

Fb kzanır ama 1-2 Farkla kazanır :D Biz Beşiktaş'ı 2-0 yenseydik Fb'de en az 2-0 kazanabilirdi bence yav :D

Fener rezil bir top oynuyor Beşiktaş biraz oynasın puan alır zaten. Geçen sene gibi siyahi bir oyuncunun 2 penaltısı vardı devre arası gitti zaten. Emirhan filan penaltı yapar bu macta

Ballı herifler şu maç 2-3 hafta önce olsa fb ye zerre şans tanımazdım

Bein sanki çok heyecanlı bir derbiymiş gibi otobüslerin stada gelişlerini falan gösteriyor. Halbuki sonucu belli. ( Keşke BJK yedirse bana bu yazdıklarımı.)

Ula Bjk tarafından sivrisinek vızıltısı kadar bile aksiyon yok. yuh ya. stad bile dolmaz bu akşam sanki.

Geri
Üst Alt