SL 24/25 H:16 | Fenerbahçe 3-1 Başakşehir | MS | 15 Aralık

fb 10 kişi kaldıktan sonra başakın oynadığı oyun neydi ya sanki öndeler de zamana oynuyorlar

Göksel şeefsizi bizim maç olsa köpeki gibi hakem diye ağlardın.Şimdi oyuncusuna laf sokuyor.koç yalaması.

Çağdaşa istatistik sorulmuş o gözlerindeki eyvah ifadesini görmeniz lazım

Lige yeni bir ad buldum.

TİAFL Türkiye İş Adamları Futbol Ligi

Çağdaş'da e-devlet kapısından domalan soy adını alsın.
FB'ye karşı atak bile yapmak istemiyor, geçen sene BŞ stadyumunda da atak bile yapmamıştı, penaltı açıklaması da skandaldı.

9 Maç
8 Mağlubiyet
1 Beraberlik
...

Bu basaksehir goztepe ve heidenheim i nasıl bu kadar rahat yenmiş..

Bu sezon içeride bitik bjk ye gol atamadilar yine bitik ts ye karşı pozisyona bile giremeden yenildiler..Çok ruhsuz silik bir futbol oynadılar fb maçı da aynıydı..

Yahu it gibi kossa ne yazar icardi onun çeyreği kadar koşmuyor ama gol atıyor forvet kosmasada olur yeterki görevini yapsın bu herifn takozun önde gideni ,yatıp kalkıp dzeko ve tadice dua etsinler ve dediğim gibi 11 kişi olan takımlara karşı nedense takımın en kötüsü oluyor

İcardi ne alaka onu anlamadım reis konunun çıkış noktası Batshuayi : )
İcardiyi örnek vermek Kane'i örnek vermek gibi olur bu adamlar dünyanın en iyi bitiricilerinden klasmanlar çok farklı ..

İcardi ne alaka onu anlamadım reis konunun çıkış noktası Batshuayi : )
İcardiyi örnek vermek Kane'i örnek vermek gibi olur bu adamlar dünyanın en iyi bitiricilerinden klasmanlar çok farklı ..

Prime İcardi (sakatlık öncesi) bu ligin gördüğü en iyi santrafor performansıdır.

He şunu da söyleyeyim;

Bayern’e paneka atacak 150 kg daşşak da öyle kimse de yoktur zor bulunur

Geri
Üst Alt