SL 24/25 H:17 | Eyüpspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık

hadi motive ol eyüp

YEMEZ

Fener'in en kolay maçı olur, Eyüp takım değil. Göreceksiniz ligi ilk 10'da bitiremeyecekler. Arda efendi tek cümlede Mourinho'nun adını en az 3 kere geçirir aynı karam tayfanın asil elemanı Selçuk İnan gibi...
Tebrikler ve teşekkürler.

Fb en son büyük maç dışındaki İstanbul deplasmanlarında ne zaman puan kaybetti hatırlamıyorum bile. Üstüne Paşa Stadı'nda oynanacağı için Fbnin sevdiği stat diyebiliriz.

Eyüb kalesinde kumbara war. Fb'de Liva'nın durumu nedir bilmiyorum ama İrfan Can da sakat. İnş Ertuğrul oynar da durum dengelenir.

Arda'nın namusunun ve şerefinin kaç paralık olduğunu göreceğimiz maç.
Eyubun kendi stadı yokmu orada oynamiyormu maçlarını, ilk defa duydum kasimpasa stadında oynadığını

her yerde gsli olduğunu bağıran bir adama fanatizminiz yüzünden ayıp etmeyin yaw

"eyüp fb'ye yenilir" diye düşünmenin neresi "arda'ya bok atmak" oluyor? bir de siz söyleyin bakalım yaw.

elbette ki arda iyi bir gslıdır ve puan almak isteyecektir fakat hem vasat bir spor adamı olduğundan hem de takımı kötü bir takımı olduğundan bunu başaramayacaktır.

gs'dan 8 yiyebilirdi eyüp. şansa 2-2 bitti maç.

Çağdaşa gelince sorun yok maça asılmama imasında bulunabilir de arda olunca ne oluyor.
Rahibe teressa mı dayı bu.

Acurun ve emrenin kankası değil mi bu herif.
Götünden ayrılmayan adamlardan biri değil mi?

Daha bu haftadan kalecileri haftaya oynamamak için görevini yaptı. Heriflerin kadro fenerin çöplüğü gibi zaten. Ver diyince veriyorlar al diyince alıyorlar.
Değil arda murat denen adama da çok güvenmeyin.

Çağdaşa gelince sorun yok maça asılmama imasında bulunabilir de arda olunca ne oluyor.
Rahibe teressa mı dayı bu.

Acurun ve emrenin kankası değil mi bu herif.
Götünden ayrılmayan adamlardan biri değil mi?

Daha bu haftadan kalecileri haftaya oynamamak için görevini yaptı. Heriflerin kadro fenerin çöplüğü gibi zaten. Ver diyince veriyorlar al diyince alıyorlar.
Değil arda murat denen adama da çok güvenmeyin.

Galiba bu adamların bizim gibi taraftar olduğunu zannediyorlar.

Arda maç satmaz elbet ama takımındaki bazı tipler şüpheli. Kaybedecekleri için maç sonucu arda hainlik mertebesine yükselir ama orası kesin

Kalecisi var, caneri var, var oğlu var. Bu maçtan normal şartlarda çok rahat puan alabilirler ama, hakem faktörü de var.

Yani Arda'nin futbolculuk zamaninda epey elestiren biri olarak soyluyorum bu cocuk bildigin koyu Galatasarayli. Oyle bir ihtimal bile yok. Bunu dusunmek ve soylemek bile ayip gercekten.
Yukseleni besiktaş

images (81).webp

Geri
Üst Alt