SL 24/25 H:17 | Eyüpspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık

saçma sapan varsayımlarla sivri sivri konuşup iftira atıyosunuz sonra bizim gibi taraftar değil diyosunuz 2 konu arasında ne alaka var yaw

arda sıktığı kadar gsli değil cafer hocam, neyse eyüp fb maçında görürüz

Galiba bu adamların bizim gibi taraftar olduğunu zannediyorlar.
Yav taraftarı olsa emek verdiğin kulübe karşı namussuz şerefsiz diyen ali ve üzerine bu sene cila atan acur denen adama karşı seviye koyardı. Her ortamında orada bitiyor.

Millet babasıyla araya mesafe koyuyor sen hayırdır diyemeyen adamı da kimse savunmasın. Önce kendini kanıtlayacak.

Arda bana göre iyi gs li fazlasıyla da zeki bir adam Ama aynı zamanda menfaatçi bir adam menfaati neredeyse oraya yanlar o yüzden hicbirzaman güvenmedim guvenmemde

Arda’nın fb’ye yatmasına gerek yok ki. Bir kaç oyuncusunu ayarlayıp ve hakem desteği ile maçı yine alabilirler.

bu maçta özellikle "türk sporunda rekabet için" kasımpaşa tarafından fb'ye bedava verilen thiam'ı izleyin. gs'a karşı oynadığında davinson'u bir kaç kez sakatlamaya çalışan, sağa sola dirsekler atan adam, fb'ye karşı nasıl oynayacak bakalım.

bu maçta özellikle "türk sporunda rekabet için" kasımpaşa tarafından fb'ye bedava verilen thiam'ı izleyin. gs'a karşı oynadığında davinson'u bir kaç kez sakatlamaya çalışan, sağa sola dirsekler atan adam, fb'ye karşı nasıl oynayacak bakalım.
Kayserideyken izlemiştim fenere karşı vasatta rahat pozisyonda gol yapamamisti ama esas sıkıntı bence thiam değil berke Caner ve Tayfur gibi holigan düzeyinde olanlar bunlar gözünü kırpmadan gök yer yada kırmızı görür, ardanın takım tam kadro bakalım bunları oynatacakmi

Kayserideyken izlemiştim fenere karşı vasatta rahat pozisyonda gol yapamamisti ama esas sıkıntı bence thiam değil berke Caner ve Tayfur gibi holigan düzeyinde olanlar bunlar gözünü kırpmadan gök yer yada kırmızı görür, ardanın takım tam kadro bakalım bunları oynatacakmi
berke oynamayacak zaten, sakatlandı. tayfur normalde yedek soyunuyor. caner ise banko 11. thiam çok önemli oyuncu. özellikle izlenmeli.

Son düzenleme:
berke oynamayacakzaten sakatlandı. tayfur normalde yedek soyunuyor. caner ise banko 11. thiam çok önemli oyuncu. özellikle izlenmeli.
Aslında canerde banko değildi meras sakatlandi yoksa caner yedekti
Tayfur yedekti doğru neden 11 yaptı bilmiyorum
Ama dediğim gibi esas sıkıntılı bu 3 herif herkes berke diyorda adım gibi eminim berke oynasa rimeli Göktan gibi dışarı giden topu içeri alır
Eyupte esas tehlikeli adamlar kutucu ve sainz topla birlikte içeri giriyorlar

Benim bildiğim Arda, Mou'yu alt eder 3 point alır.

Böyle mac olur gene:

tenor.gif

Geri
Üst Alt