SL 24/25 H:17 | Eyüpspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık

Arda ne kötülük etmiş ben anlamıyorum bazılarının arda nefretini. Galatasaraydan puan aldığı için gayette mutsuzdu bizim maçtan sonra ama adam işini yapmak zorunda. Kaçırmayacaksın o gollerleri. Ayrıca sahada Galatasaray a pislik yapmaya çalışan bjk ki ve fb li topçular dolu eyüp'te. Naapmasını istersiniz bu adamlara yat mı desin. Galatasaraylılk ruhunda böyle birşey yok zaten bunu anca rakip taraftar ister biz böyle değiliz. Arda iyi bir Galatasaraylıdır. Bu şekilde hakarete varan söylemler bize yakışmaz. Adam fenerin zamanında verdiği parayı bile kabul etmedi gitmedi o camiaya üstüne sana o zamana göre iyi para kazandırdı naapsın ki daha

Bu maçtan sonra bizim maça kadar bunların konya deplasmanı var alanya deplasmanı var başka puan kaybetme ihtimalleri yok

Hic bir beklentim yok bize karsida bok gibi oynadilar berke ve bizimkilerin beceriksizlikleri olmasa 7-1 8-1 bitecek macti

fener rahat kazanir 1-3

Kasımpaşa stadını Eyüpspor'a verdi bunun karşılığında sezon içi fenere maç verme şartınıda koymuşlardır bu maça dair pek umudum yok.

Kasımpaşa stadını Eyüpspor'a verdi bunun karşılığında sezon içi fenere maç verme şartınıda koymuşlardır bu maça dair pek umudum yok.
Öyle bir duruma Eyüp başkanı okey diyeceğini sanmıyorum renktaş. Biz o maç çok beceriksizdik. Çok kaçırdık çok. Arda mener maçına ekstra motive etmesi lazım oyuncularını. Beklentim maçı almaları inşallah

Eyupspor’un eksiklerinden dolayi mi bilmiyorum ama bizim macta cok kötüydüler oyun olarak

Kalelerinde on pozisyon verdiler

Berke sansli günündeydi

Fener pozisyon üretmekte zorlaniyor,yani eyupspor savunma da konsantre olursa fener puan kaybedebilir bu macta

Arda turan’in eyupspor kariyerinde bu tarz zorlu maclarda pek bir basarisi yok,umarim kendini gelistirmistir bu konu da

Eyüpspor'un bizim maçta cezalı olan oyuncuları da bu maçta oynayacak sanırım. Bizim maçta gösterdikleri hırs ve motivasyonun yarısını eşeklerin maçında gösterirlerse puan veya puanlar alırlar şüphem yok. Benim şüphem bizim maçta gösterdikleri motivasyonu gösterecekler mi özellikle kaleci Berke'yi göreceğiz. Galatasaraylı Arda'yı da göreceğiz.

Ha bu arada Arda efendi, Caner'i falan oynatmayı düşünüyorsa maça bile çıkmalarına gerek yok, hükmen mağlup olsunlar uğraşmasınlar.

Arda gayet iyi ve potansiyelli bir TD.

Gelecekte de futbolculuk kariyerinde olduğu gibi Avrupa’da en kariyerli yerli TD olmasını bekliyorum.

arda enternasyonel sohretine onem veren biri. mourinhoyu yenip ses getirmek isteyecektir.

Canerin asla oynamaması lazım ilk 11 çıkarsa Arda'nın maçı sattığıyla ilgili çok ciddi şüpheler oluşur bende.

Canerin asla oynamaması lazım ilk 11 çıkarsa Arda'nın maçı sattığıyla ilgili çok ciddi şüpheler oluşur bende.
Bazı maçlar umut bazı maçlar caneri oynatıyor gördüğüm kadarıyla ama bence en büyük sıkıntı caner değil
Berke denilen o holigan fenerli ve Tayfur denilen tinerci bu ikisi şaibe yapacaklarda ilk sirada

----------------------Berke----------------------

Dubois-------Robin--------Claro-------Umut M.

---------------Melih-----Akbaba---------------

Halil----------------Saiz------------------Kutucu

------------------Thiam-------------------------

Çıkacak kadro bu olur muhtemelen

Geri
Üst Alt