SL 24/25 H:17 | Eyüpspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık

eyüp her topu kaptırdı ileride.
ikinci yarı da böyle olursa fener hücumda etkili olamasa da gol bulur.
sürekli top kaptırarak direnemezler.

Kim nereye puan alıyor ya seviyelerini Beşiktaş ve biz gösterdik zaten

Avrupa’da da alıyorlar.

Ama bu Hacıosmanoğlu denen Fb yalakası herif her maç skandal yaşatıyor tehdit şantaj ne ararsan var.

Bu TFF’yi taraftar devirmeli. Gidip TFF binasında saracaklar etrafını çıkamayacak görecek

Hic bosuna uzulmeyin haram puan haram gol ergec cikiyor bunu defalarca gorduk

Allahin adaleti gecte olsa tecelli edecektir

O yuzden strese gerek yok bugun kazansalarda
Futbol filan oynamiyorlar gidebilcekleri yer yok lastik yakinda patlar

Çıkar şu Halil’i Akbaba’yı falan yeter artık. Hiç mi kenarda işe yarar adam yok. Dorukhan da bk gibi

Ahmeti derhal transfer etmeliyiz, karsiliginda yusufu verelim ve gerekirse 1-2 m da verelim

Daha dun faul olmaaa golun yok bilmemne diyen öten ibine evlatlari faulle gol nasi atilir izleyin de gorun

Sırf sinir olmamak için izleyemiyorum bunların maçlarını.
Bunların lehine verilen penaltılar bizim alehimize verilen penaltılar falan herşey o kadar açıkki hiç şaşırmıyorum..
Fbjk ve ts bunların alayıda namussuz.Şu ülke futboluna kavgadan başka bir gram katkısı olmayan şerefsizler.
Ülkede öyle böyle değil resmen ahlak erozyonu yaşanıyor.
Hadi tarafları geçtim şu şerefsiz medyada tarafsız olanlardan bir kişi bile gerçekleri konuşamıyor..

sivas macı sonrasında söylemiştim hakem isimlerine takılmayın ,istedikleri her hakeme talimat verebiliyorlar

ts dua edicezde göndersıner bunları

Yav tff istifa çağrıldığı gibi tff binasına taraftarı toplamaları lazım demiştim sezon bitene kadar bu devam edecek!!Bu yapı komple yok edilmeden yıllardır böyle maç kazanıyorlar.

Geri
Üst Alt