SL 24/25 H:17 | Eyüpspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık

Haramzadeler

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahaahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhaahhahhahahahaahahhashahhahaha

Kalemini mi sattın erman hoca irfanın canere müdahalesi bana göre faul yok diyon

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet beyler kayseri maçı daha da tehlikeli oldu şuanda. Hayvan gibi doğrayacaklar bizi.

Ben uzun zamandir fener maci izlemiyorum

Besiktas maci 1-0 dan sonra biraz bakmistim

Ilk defa ilk yari 30 dakika izledim resmen rezalet

Orta ac Nesry kafa vursun
Geriden oyun kurma yok sisir ileri birisi indirir belki rakip hata yapar filan

Benim takimim soyle top oynasa okan hocayi yerin dibine sokar cikaririm

Bunlar iyi dayaniyor

Bu arada eğer karakteriyle ve çalışkanlığıyla ilgili soru işareti falan yoksa Berke cidden tipiyle, vücuduyla, oyunuyla vs kaleci gibi kaleci izlenimi veriyor. Şu haliyle bile Uğurcan'dan iyi kaleci, ki daha da gelişebilir...

Tek soru işaretim ayakları olabilir. Ondan emin olacak kadar geriden paslı oyun kurmayı falan denemiyorlar. Bize zaman zaman o da gerekiyor. O konuda da çalışırsa ve gelişirse milli takımın banko kalecisi olabilir.

Maçı 80'de sonra izledim. İptal edilen golü gördüm, neden iptal ettiğini anlayamadım.

Arda ,şu oynadıkları oyuna karşı son 3 macta en az 2 maçta puan kaybetmeleri lazimdi antep ve Başak dahil ,hakemlerle yarışta tutulduğunu en büyük kanıtı oldu bugün
Sen mounun son dönemleri bilenlerdensin sanirim,bu defansif oyunu yüzünden hep eleştiriler yedi ki bu oyunlarına rağmen bazen şans ve hakem desteğiyle buradalar
Thiam becerikli olsa yada halil neler olacaktı

Oynadiklari ilk lugano macindan bu yana yaziyorum

Bu oyun anlayisinin herhangi bir ligde karsiligi yok

Yarista kalmalarinin sebebi belli

Gecen sezon’a göre güc kaybettikleri ilk resmi maclarindan bu yana belli olan bir durum

1734722678992.webp

Geri
Üst Alt