SL 24/25 H:17 | Eyüpspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık

kırmızı yiyen td röportaja gelebiliyor muydu

okana da aynı lafları söylüyor musun yükselen değil direkt gitti oynadı
arda galatasaraylı olduğunu her şartta her yerde söyleyen biri
Ayıp ediyorsunuz
Gitti oynadı diye bir olay yok ki. Okanı da eleştiriyorum da ağzımdan forma ile ilgili bir konu çıkmadı, arda durduk yere beşiktaş forması giyip yükselenim beşiktaş dedi mi bu adam?
Teknik olarak beşiktaşlı da olmuyor mu?

Lig iptal edilecek konumda öyle hak yeme var.Bu ülke neden sürekli kötü insanlar yetki sahibi ve bu sisteme hala destek veriyor insanlar?

Fener taraftarı nasıl daha çok oluyor bu maçta anlayan varmi ? Eyup cokmu yer açmış bu itlere

Bunlar Jesus veya İsmail Kartal döneminde daha tehlikeli takımlardı hem hakem destekleri arkalarında hem de daha etkili oynuyorlardı.

Şimdi hakem desteğine rağmen bir bok yapamıyorlar yakın fark çift hanelere çıkar.

Eyüpspor biraz daha dikkatli olsaydı son vuruşlarda maçı almıştı ama bu sonuçta iyidir. Berke Özer çok çok iyi kaleci takip edilmeli bu sezonki performansı Muslera sonrası için alternatif olabilir diye düşünüyorum.

Arda rahatlamistir varya bizden puan aldi fenerden almasaydi cok yukleneceklerdi

Simdi stresi bitmistir purosunuda yakmis

Bize hangi konuda saldırıyorlarsa hangi konuda dalga geçiyorlarsa aynısını yaşıyor haysiyetsiz herifler.

ajjun "Eyüpsporun hakkı yendi" diyecek mi acaba? Beter olun

Yönetim çıkıp konuşamıyorsunuz anladık. Bari gidin yalı çocuğu ile Yabancı hakemi getirin. Bizim en büyük öncü olmamamız akıl alır gibi değil şu konuda.

Geri
Üst Alt