- 20 Mayıs 2019
- 10.526
- 10.058
- 1.473
kırmızı yiyen td röportaja gelebiliyor muydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah o dursunun yerinde ben olacaktım. Ne pahasına olursa olsun o haramzade şikeci yapı çocuklarını, sahte kabadayıyı, satılık hakemlerinin ecdadını........Farkı çok açmamak lazım. Allah korusun ali gider falan. Böyle 6-10 bandı mükemmel
yokkırmızı yiyen td röportaja gelebiliyor muydu
Gitti oynadı diye bir olay yok ki. Okanı da eleştiriyorum da ağzımdan forma ile ilgili bir konu çıkmadı, arda durduk yere beşiktaş forması giyip yükselenim beşiktaş dedi mi bu adam?okana da aynı lafları söylüyor musun yükselen değil direkt gitti oynadı
arda galatasaraylı olduğunu her şartta her yerde söyleyen biri
Ayıp ediyorsunuz
Normalde söylemez böyle şeyler ne oldu kafasına taş mı düştü.Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe hakem desteğine, hakemin açık kollamasına rağmen kazanamadı."
Puan kaybettiyse söylüyor. Kazansaydı demezdiNormalde söylemez böyle şeyler ne oldu kafasına taş mı düştü.
Bi tane penaltıdan da bahsetti. Caner penaltı yaptı dedi hangi pozisyonu diyor?Normalde söylemez böyle şeyler ne oldu kafasına taş mı düştü.
bu yüzden yıllardır ilk ikideler biz 6. oluyoruz 13. oluyoruzBu kadar kollanıp hala bu kadar beceriksiz olmak da ayrı yetenek. Kollanmasa 12. sırada falan olacaklar.