SL 24/25 H:17 | Eyüpspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık

Gitti oynadı diye bir olay yok ki. Okanı da eleştiriyorum da ağzımdan forma ile ilgili bir konu çıkmadı, arda durduk yere beşiktaş forması giyip yükselenim beşiktaş dedi mi bu adam?
Teknik olarak beşiktaşlı da olmuyor mu?
Sempati duyuyor olabilir nefret etmek zorunda değil adamın kendi hayatı
Bu adam sadece galatasarayda oynadı oynadığında da elinden geleni yaptı gitmek istediğinde birileri gibi bonservissiz gitmedi(bu arada okan hocayı severim) tarihi bonservis kazandırdı gittiği her yerde galatasarayı andı her fırsatta çekinmeden söyledi hala söylüyor yani adam kendini mi kessin artık daha ne istiyorsunuz anlamıyorum sizi

Bi tane penaltıdan da bahsetti. Caner penaltı yaptı dedi hangi pozisyonu diyor?

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah askina osayiye eli carpti onu diyorlar
Adamlar nirvana yapti herseye penalti istiyorlar
alakasi yok yanindan gecmez trabzonlu enes destanin pozisyonu neyse buda aynisi

Bunlar Jesus veya İsmail Kartal döneminde daha tehlikeli takımlardı hem hakem destekleri arkalarında hem de daha etkili oynuyorlardı.

Şimdi hakem desteğine rağmen bir bok yapamıyorlar yakın fark çift hanelere çıkar.
Kesinlikle ,çünkü on alanda pres yapiyorlardi ve daha önemlisi ismail kartal kadroyu çok bozmuyordu aynı Okan gibi ama şimdi mou takımı hem daha statik hale getirdi hemde koşmayan takıma talisca gibi yürüyen adam istiyorlar bunlar ciddi aptal
Bir tane eyyam bulasmayan hakem geldin bunlar iç sahada da puan birakacak eminim

Yani inanılmaz birşey eyüpün şu maçta berabere kalması ve o kadar desteğe rağmen bu fenerle aramızda yarın yenersek 8 puan fark olacak. Nelerle uğraşıyoruz nelerle ahh ahh ondan hep diyorum biz mükemmele yakın olmalıyız en ufak tökezleme kötü oynama hakkımız yok görüyorsunuz işte resmen 2-0 bitecek maç 1-1 bitti.

Allah askina osayiye eli carpti onu diyorlar
Adamlar nirvana yapti herseye penalti istiyorlar
alakasi yok yanindan gecmez trabzonlu enes destanin pozisyonu neyse buda aynisi
Yok onu demiyorum onu atmayın bana bu açıdan anlamam diyor o pozisyonu da konuştu. Caner dedi penaltı yaptı diye ben bilmiyorum hangi pozisyon

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle ,çünkü on alanda pres yapiyorlardi ve daha önemlisi ismail kartal kadroyu çok bozmuyordu aynı Okan gibi ama şimdi mou takımı hem daha statik hale getirdi hemde koşmayan takıma talisca gibi yürüyen adam istiyorlar bunlar ciddi aptal
Bir tane eyyam bulasmayan hakem geldin bunlar iç sahada da puan birakacak eminim
İsmail Kartal'da o kadar baskıcı değildi ama pozisyon vermiyordu az pozisyon veriyorlardı bu sene arkası folloş ön taraf bomboş...

İsmail Kartal'da o kadar baskıcı değildi ama pozisyon vermiyordu az pozisyon veriyorlardı bu sene arkası folloş ön taraf bomboş...
Cidden antep ve akbil becerikli olsalar rahat puan alırlardı daha doğrusu 1 2 tane bitiric adamı olan her takım çok kolay gol atar savunmaları çok kötü, bizde çok gol.yiyoruz ama bizi sakatlıklar mahvetti ve tabi 3lu oyununda etkisi
Birde esas bunlar söyleyemiyor ama fred fena patladı bunlarda tempo filan kalmamış sahada öyle dolanıyor
Tadic ve dzeko olmasa özellikle tadic olmasa pozisyon zor uretirller

Senin de ayağına sokam thiamal

GfQ5iZ0WQAAn1BV.webp

Fbnin bu sezonki kırılma noktası ferdiyi göndermeleri oldu evet iyi paraya gitti ama fbye de çok güç kaybettirdi geçen sezon da bu tip maçlar oluyordu ferdi bi ileri çıkıyordu ya atak ya asist ya kilit bir iş yapıp golü attırıyordu bu sezon yok görüyoruz hallerini alın parasını şimdi şampiyon yapsın sizi enayiler

Allah aşkına bu Eyüp attığı gol neden oynattiktan sonra faul verdi hakem ve nasıl üç saniyede varda izleyip olmayan faulun faul olduğuna kanaat getirdiler de oynattilar? Orda kapattım maçı bu konu irdelenmeli yani bu hakem yorumu filan değil dümdüz artniyet hem de açık seçik

Geri
Üst Alt