SL 24/25 H:18 | Fenerbahçe 2-1 Hatayspor | MS | 5 Ocak

Hatay'ın Rize'den ne farkı var ki zaten

Eksikleri olmasa da bir şey olmazdı

sıportif direktör yönetcekmiş takımı

Sezon sonuna kadar devam edilebilir
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Bal, "Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor maçlarında takımın başında ben olacağım, yönetim kurulumuz böyle arzu etti. Sezon sonuna kadar böyle mi olur, buna bakacağız. Yönetimin takdiri. Bana sezon sonuna kadar teknik direktörlük yapacaksın derse bunu da seve seve yaparım. Ben zaten Hataylıyım. Hatayspor'un da formasını giydim'' dedi.

6 eksik
Beş oyuncunun cezalı olduğu için Fenerbahçe maçında oynayamayacağını belirten Yılmaz Bal, ''Cezalıların dışında birkaç tane sakat oyuncumuz var. 6-7 kişilik eksiğimiz var. Ama oynayacak oyuncuların hepsine güveniyoruz. Masango, Görkem, Fernandes, Recep Burak Yılmaz ve birkaç oyuncu daha yok. Ama biz futbolumuzu oynayacağız. Oyunu çirkinleştirmeyeceğiz. Hedefimiz Kadıköy'den puan ya da puanlarla ayrılmak'' şeklinde konuştu.

ekibimize ceza aldıran biri

Averaj yaparlar bunlara. Görevleri bu

Hatay bu maçtan puan alırsa şaşırmam.

İnanılmaz şekilde gereksiz maç, sonuç olarak Hatayspor kaybetse bile üzmeyecek olan bir maç en kötü senaryoda bile düşmeye 1 adım yaklaşmış olurlar.

Şansalan işini de orta hakem olarak vermeden bu şekilde çözecekler demek ki. Hatay'ı zaten yenerler diye düşünüyorlar

Samet Akaydin’in arka adalesinde kısmi zorlanma, İsmail Yüksek’in arka adalesinde ise yırtık tespit edildi. İki futbolcu da Hatayspor maçında forma giyemeyecek. (TRT Spor)

iy ev sahibi 3,5 üst
toplam gol +7
nesrin topkapı hetrik

dk 20 kaparız işbu müsabakayı

Adana bile yendi bunları. Siz düsünün gerisini.

hatay sanırım sahaya Okan Buruk'un hayalindeki 11 olarak geçenlerde dizilen makara ilk 11e benzer bir şeyle çıkacak. Stoper namına bir şey kalmamış heriflerde

yani isterse fb 11-0 alıp lig rekoru kırsın fbli olsam sevinemezdim bugünden sonra

Geri
Üst Alt