SL 24/25 H:18 | Fenerbahçe 2-1 Hatayspor | MS | 5 Ocak

mac öncesinde söylemiştim küme düşecek hataydan bile gol yiyecekler cünkü kötü takımlar cünkü sadece savunma yaparak geride bekleyerek sampiyon olunmaz

başımızda mou vb hoca olsa bu tarz geride bekleyen bir oyun oynatsa tepkiniz neolurdu ?

Geçen sezon böyle maçlarda devrede 3-4 atıp ikinci yarı mangal yapıyorlardı. 100 milyon yatırıp şu topu oynatmak büyük başarı.

Derbide Yunus'a yapılan bugün kendilerine çalınandan çok ama çok daha net penaltıydı. Utanmadan hala hakem makem diye zırvalıyorlar. Sallanmaktan başları dönmüş

yunus-akgunden-fenerbahcenin-penaltisina-gonderme-benim-pozisyonum-daha-penaltiydi-17271937938004_1.jpg

Geçen sezon böyle maçlarda devrede 3-4 atıp ikinci yarı mangal yapıyorlardı. 100 milyon yatırıp şu topu oynatmak büyük başarı.
gercekten cok garip bazen diyorum kovulmak icin bilerekmi yapıyor rakip atarsa atsın :)
misal cenki irfanı oyuna alıp hareketlendirmek varken 2 tane yorulan forveti ısrarla tuttu
bizim hocaya kızıyoruz bütün forvetlerı sahaya atıyor diyede adamın kızsakta amacı gol atmak
mou bu oyunla iç sahada da takılacak bence

İlk yarıyı 5 dakika uzatıp, ikinci yarıya 4 dakika uzatma verenler en hafif tabirle şerefsizdir, adidir.

Bu maç 2-2 olsa +10 dakika verecektiniz.

Bu namussuzların ligi senelerdir şampiyon olmadıkları sezonlarda genelde hep ilk üçte falan bitirmeleri sırf bu şerefsiz hakemler sayesinde.

O kadar rezil penaltılar o kadar rezil kararlardan sonra hala çıkıp bizim hakkıkızda hakemler deyip ağlayabiliyorlar.
Hulisi denen sabıkalı şerefsiz gibi yöneticiler bitmiyor bunlarda.Bizim stat müdürüne saldıran bu namussuz hulisi ceza aldımı.Sokayım böyle adalete.

gercekten cok garip bazen diyorum kovulmak icin bilerekmi yapıyor rakip atarsa atsın :)
misal cenki irfanı oyuna alıp hareketlendirmek varken 2 tane yorulan forveti ısrarla tuttu
bizim hocaya kızıyoruz bütün forvetlerı sahaya atıyor diyede adamın kızsakta amacı gol atmak
mou bu oyunla iç sahada da takılacak bence
Mou takık, saplantıları olan bir hoca. En başarılı olduğu dönemlerde bile böyleydi bu adam. Doğruyu görmesine rağmen başkası ondan önce görüp söylüyorsa inatla yanlışını düzeltmez. Dediğim dedik benden iyi kimse bilemez diyen eski kafalı zamanı geçmiş bir isim.

Takiscayı almış büyük başkan

Taraftara yine yaranamazsa yazıklar olsun

Bu namussuzların ligi senelerdir şampiyon olmadıkları sezonlarda genelde hep ilk üçte falan bitirmeleri sırf bu şerefsiz hakemler sayesinde.

O kadar rezil penaltılar o kadar rezil kararlardan sonra hala çıkıp bizim hakkıkızda hakemler deyip ağlayabiliyorlar.
Hulisi denen sabıkalı şerefsiz gibi yöneticiler bitmiyor bunlarda.Bizim stat müdürüne saldıran bu namussuz hulisi ceza aldımı.Sokayım böyle adalete.

Geri
Üst Alt