SL 24/25 H:18 | Fenerbahçe 2-1 Hatayspor | MS | 5 Ocak

6-0 ifb itibariyla tarafıma söylendi

Dün koç ve acunun yılbaşı partisi yapmasına fena kızmış fener taraftarı, bugün hatay gol attığı an tepkileri düşünün

Her fener maçında enteresan oyuncular oynuyor buda güzel hikaye ha.
Sonra çıkıp bize laf atıyor aşağılık şike çocukları

Jose Mourinho: "Dün Galatasaray maçındaki skandalları izlemektense Hatayspor maçını izlemeyi tercih ederim. Bu skandallar her hafta olmaya başladı. Vaktimi bunları izleyerek geçirmek istemiyorum. Çok sevdiğim 'Washington D.C.' dizisindeki skandalları izlemeyi tercih ederim."

1736090704646.webp

Jose Mourinho: "Dün Galatasaray maçındaki skandalları izlemektense Hatayspor maçını izlemeyi tercih ederim. Bu skandallar her hafta olmaya başladı. Vaktimi bunları izleyerek geçirmek istemiyorum. Çok sevdiğim 'Washington D.C.' dizisindeki skandalları izlemeyi tercih ederim."
Bu tiyatroyu izleyecegime Liverpool man united maçini izlemeyi tercih ederim -Naci Liboş (GSCimbom)

Yahu inşallah sami yene gelecek göt olur sende. O zaman Okan hocam seni deliğine sokacak.

Hatayspor'un eksikleri:

Francisco Calvo (Stoper)
Cengiz Demir (Stoper)
Burak Yilmaz (Stoper)
Cemali Sertel (Sol Bek)
Chandrel Massanga (Orta Saha)
Görkem Saglam (Orta Saha)
Joelson Fernandes (Kanat)
Rigoberto Rivas (Kanat)
Carlos Strandberg (Forvet)
Jonathan Okoronkwo (Forvet)

Küme düşecek hatayin zencilerin birinden gol yiyecekler ,skor ne olursa olsun

İzleyip internetimi ziyan etmeyeceğim yenerlerse fark 8 olacak öyle de umrumda değil.

cepte bir müsabaka

vakit kaybetmeye gerek yok

4+ gelecek galiba. Saçma bir maç daha olacaktır.

Geri
Üst Alt