Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 70.908
- 60.430
- 4.843
Kesin topu geç çıkarmıştır ayaktan bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesin topu geç çıkarmıştır ayaktan bunlar
şu pozisyonun incelenmesi 10 saniye sürdüBu rizenin kamera açısından dolayı ofsaytlarda 1 bokluk war. Geçen de bir maçta 7-8 dk varı beklemişlerdi
Abi beni ilgilendiriyor yaBesiktas'in kazanip kazanmamasi bizi hic ilgilendirmiyor.
Bunlar da futboldaki dramatik anlar. Bunu kaldırırsan tartışılacak konu bırakmamış oluyorsunuz. Ben böyle seviyorum futbolu ya. Mesela ele çarptı diye penaltı vermemeleri de kazma oyuncuları stoper yaptı. Dan dun girseler de bir şey olmuyor.ya baba geçiniz ya - o çizgiyi oynat et bunu gösterirsin.
bu pozisyona ofsayt verilmez - böyle pozisyonlrda futbol futbol olmaktan çıkıyor
bence 10 cm falan tölerans olmalı global olarak - madem bu kadar teknoloji girdi içine.
adam gayet güzel arkaya sarktı - ilk yarıda kazmanın yapamadığı net vuruşu yaptı.
Mert günok effect diyebilir miyiz. Biz olsak temizinden 4 yemiştik bu istatistiklerize xg: 2.77
tjk xg: 0.49
rize ezdi
Beceriksizlikte var korner ve bir kac iyi kurtarisi var mertin ama ayakla cikarttigi 1 pozisyon vardı o vuruş beceriksizligi mesela.Mert günok effect diyebilir miyiz. Biz olsak temizinde 4 yemiştik bu istatistikle
dramatik kafa konusunda haklısın katılıyorumda - şurda bence teknolojiyle yanlış karar oldu diye düşünüyorum - uzuv konusu enteresan yani, hiç katımıyorum hatta.Bunlar da futboldaki dramatik anlar. Bunu kaldırırsan tartışılacak konu bırakmamış oluyorsunuz. Ben böyle seviyorum futbolu ya. Mesela ele çarptı diye penaltı vermemeleri de kazma oyuncuları stoper yaptı. Dan dun girseler de bir şey olmuyor.
rize ve üst oranlarını da anında bloke ettilerJk'ya baya yüklenme vardı 2.4 oranı yedirir mi Hong Kong'lu baronlar yine garibanın parasına çöktüler.
ben bu adamlarla hic ilgilenmiyorum ya, adamlar hepten futbol fakiri zatenAbi beni ilgilendiriyor ya
Bunlar mutsuz olunca acayip.keyifleniyorum
of of of megafon değil helikopterlerle falan anons vardı dışarda.Rize şu golü şu dakikada GS'a atsa ve iptal olsa, iç savaş çıkmıştı şu an :d
Gelişir teknoloji hocam. Bunları tartışıp kafa yormamak lazım. Şu tam oto ofsayta geçseler tartışma kalmayacakdramatik kafa konusunda haklısın katılıyorumda - şurda bence teknolojiyle yanlış karar oldu diye düşünüyorum - uzuv konusu enteresan yani, hiç katımıyorum hatta.