SL 24/25 H:18 | Rizespor 1-1 Beşiktaş | MS | 3 Ocak

lig 6.si ve 12.si mac yapiyor, konu acilmis ve 8 sayfayi gecmis. millet futbola doymus, aksi taktirde bu macin bu kadar ilgi görmesinin mümkünati yok

bu palamut bejekeden en son ne zaman puan aldi hiç hatırlamıyorum. palamut bir yana rize febeye yattığı kadar bejekeyede yatan bir ekiptir

febe maçı öncesi rizede yiyeceğimiz darbeyi şimdiden görür gibiyim. Palamut pirana gibi koşturuyor topçuları

Başka takım olsa tjk ya fark atabilirdi bu maçta. Bu arkabahçespor kuşgillere karşı hep böyle

şu dönüşe ısrarla bein spikerleri rulet diyip milleti kumara özendiriyorlar. Şikayet edilmeli

Başka takım olsa tjk ya fark atabilirdi bu maçta. Bu arkabahçespor kuşgillere karşı hep böyle
Diğer maçları bilmiyorum, Rize'yi de sevmem ama şu maçta daha ne yapabilirlerdi? Mert her 20 dakikada bir Muslera'nın sezon boyunca yaptığından fazla kurtarış yapıyor

Ne mert'miş be. Muslera olsa armut gibi izlemişti golü

Diğer maçları bilmiyorum, Rize'yi de sevmem ama şu maçta daha ne yapabilirlerdi? Mert her 20 dakikada bir Muslera'nın sezon boyunca yaptığından fazla kurtarış yapıyor
Doğru mert çok iyi oynuyor ama hücumdaki bazı topçular da atmamaya diretiyor

En son bizim şu CL de 4 yediğimiz sene bu kadar aciz ve ezilmiş bir takım izlemiştim bunun Rize'ye karşı olması komik. Bjk, Brugge, Lyon ve bu maç böyle maçlarda acayip şansları var skor 6-1 filan olsa sürpriz olmazdı muhtemelen yenerler ama değişik bir şansları var böyle rezil maçlarında

Biz olsak çoktan yemistik ya bu rize kusdaslara sansi tutmuyor bjk son 9 mac yenilmemis.rizede

Geri
Üst Alt