- 27 Ocak 2010
- 141.367
- 107.823
- 5.788
bodrum hatay
yallah tazyik
yallah tazyik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Can Erden 'e benziyor
Bu malum holding yavrusu oldukça bunlarda yandaş bitmez. Her anadolu kulübü başkanını kendilerine yandaş yapacak güçleri varGeçen sezon Koç yanlısı İstanbulspor ve Karagümrük'ten kurtulmuştuk. Bu sezon da Hatay ve Bodrum'dan kurtuluyoruz. Darısı Kasımpaşa ve Sivas'ın başına.
Geçen sezon Koç yanlısı İstanbulspor ve Karagümrük'ten kurtulmuştuk. Bu sezon da Hatay ve Bodrum'dan kurtuluyoruz. Darısı Kasımpaşa ve Sivas'ın başına. Özellikle Kasımpaşa'nın en kısa sürede alt lige düşmesini diliyorum.
berbat bi hoca bunların kovduğu ismet taşdemir alt ligde şov yapıyorFbli bi yorumcu volkan için çok potansiyelli bir td, çok iyi olacak falan diyordu
Bizim maçtan önce dedim bu oynarsa fark atarız diye ayı oynatmamıştı bunu.Bodrumda şu kel kimse geri zekalı bir herife benziyor
Jk gümbür gümbür geliyor arkadan he
Küme düşürme potansiyeli var doğru demişFbli bi yorumcu volkan için çok potansiyelli bir td, çok iyi olacak falan diyordu
Kapadım@Oral Sever izliyor musun