Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diğer arkadaşların dediği gibi, korner direğini dolanırken 1-2 sn içeri girip çıkmış oldu bir şey çıkacağını sanmam@Berkay Kandemir war mıydı böle bir şey
"Arkadaşlar sadece ben dikkat ettim sanırım ama ne yayınlarda ne forumda bu konuya değinen kimse yok.
Kostic oyundan çıktıktan sonra, maç başlıyor. Top Konya'dayken Kostic tekrar sahaya giriyor. Kısa süre de olsa fener maçta 12 kişi oluyor. Kural hatası var maçta."
Boşuna uğraşma brom. Fenerde yedek kulübesindeki oyuncu isterse gidip gol atsın, boşver kart görmeyi golü geçerli sayarlar. Kendini hiçç yorma Bizim oyuncu olsa maçı tekrar ederlerdi.Fenerbahçe Konya Maçında Kostiç oyundan çıktıktan sonra maç oynanırken tekrar saha içine girip saha içinden geçerek çıktı. bu normal mi normal değilse acaba bizim yönetim bunula ilgili bir girişimde bulunacak mı
Kaos çıkar ülkede hiç bir güç olayları engelleyemezYeni yazma fırsatımı bulabildim.
Dün staddan izledim, maça golle başlamak aslında iyi bir durum diyebilecekken Recep Hoca'nın anlamsız Boateng-Melih orta saha tercihi ile 1-0'dan sonra acaba ne zaman gol yeriz diye maçı izledik. Fb'de de Amrabat olmayışı ve Szymanski-Fred yumuşak orta sahayı tercih etmesi maç boyu içinde kalmamızı sağladı.
Beklenen gol çok gecikmeden kornerden geldi, sonrasında aut olan bir kornerden gelen 2. gol ile maç rölantiye girdi. FB bu sene yaptığı en saçma işe devam etti, öne geçince gene geriye yaslandılar ve devre sonunda 2-2 ile girdik.
İkinci yarı için Recep Hocanın inanılmaz kötü tercihi ve hiçbir katkı sağlamayan Melih-Boateng ikilisi ile devam etmesi çok yanlıştı. Oğulcanı merkeze çekse ya da Konyanın genç stoperi alıp Uğurcan-Bazoer'den birini merkeze çekse bile olurdu. Ayrıca hiçbir etkinlik sağlayamayan Yusuf-Prip ikilisini de geç çıkardı.
Tüm bunlara rağmen gol atma ihtimali sadece duran topa bağlı takıma kaleci Slowik bomboş bir gol hediye etti. Bir de Uğurcan'a serzenişte bulunuyor. İkinci golde de hata yapmışsın, pasla çıkan bir takım değiliz. 2 oyuncunun arasındaki adama o pası neden atıyorsun.
Eve gelince ise resmen doğrandığımızı gördüm. Kostic-Prip pozisyonuna nasıl VAR devreye girmez demek çok gereksiz olacak. 2 senedir aralıksız yaptıkları algının neticesi.
Rakibimiz rezalet bir seviyede. Hem mücadele hem de oyun olarak, saha içinde kaldıklarında şansları yok bu nedenle bizi saha dışına çekmek için her şeyi yapıyorlar.
Başakşehir-Galatasaray, Konyaspor-Fenerbahçe maçları biz hakeme rağmen kazanırken, onlar hakemle kazandılar. Mourinho inanılmaz kötü bir karakter, maç sonu açıklamalarına bakmak yeterli. Acun ise "pozisyonları izleyip konuşacam" demiş, bizim lehimize hata yapıldı diyecek cesareti yok anca şov peşinde.
İşin özü birçok taraftarın aksine bunları görmezden gelmek, açıklamaları şahışlar üzerinden yürütmek daha makul. Konya maçında yabancı VAR olsa o penaltıya çağıracağını hepimiz adımızı gibi biliyoruz. Bu nedenle bu karardan vazgeçmeleri beni şaşırtmaz.
Bas üstüne, baska bir arzun var mi?
Bas üstüne, baska bir arzun var mi?
+ Rize maçıBu sezon cok fazla lehlerine hata oldu ama bu mac en garibiydi bence
Şu pozisyonu hicbir zaman unutmayacam
Kostic’in sarisi vardi üstelik
Lig tam kopma asamasina gelmisti erken kopmasini onlemislerdi
Ekli dosyayı görüntüle 288190