SL 24/25 H:19 | Konyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 13 Ocak

Est. Mehmet, o kadar yaş farkımız yoktur :)

Konya potansiyeli gereği Avrupa hedefi koyması gerekirken kaç senedir düşme korkusu ile mücadele ediyor. Bu sene kurulan kadrodan ümitliydim ama beklediğim etki ve oyunu göremedim.

Recep Hoca'da şanssız antrenörlerden biri. Başakşehir maçındaki oyunla ümitlenmiştik. Sonra muaazam bir Antalya maçı ama saçma penaltı ile 1-1. Orta seviye bir Hatay maçı gene son dakika 1-1.

O iki maç olumlu havayı tersine çevirdi. Bakalım bugün yeni bir başlangıç olur inşallah.

Konya puan alirsa Konya pidesi yiyecegim.

Est. Mehmet, o kadar yaş farkımız yoktur :)

Konya potansiyeli gereği Avrupa hedefi koyması gerekirken kaç senedir düşme korkusu ile mücadele ediyor. Bu sene kurulan kadrodan ümitliydim ama beklediğim etki ve oyunu göremedim.

Recep Hoca'da şanssız antrenörlerden biri. Başakşehir maçındaki oyunla ümitlenmiştik. Sonra muaazam bir Antalya maçı ama saçma penaltı ile 1-1. Orta seviye bir Hatay maçı gene son dakika 1-1.

O iki maç olumlu havayı tersine çevirdi. Bakalım bugün yeni bir başlangıç olur inşallah.
o avukat ve Mustafa, Ilhan Palutu gonderdikden sonra asaga dogru inen bir grafigimiz var.

Forumu okuyorum, herkes puan kaybi bekliyor FB'den. Bence cok umitlenmeyin, derbiye kadar ligi en az boyle gotureceklerini coktan belli ettiler. FB soylendigi kadar berbat futbol oynamiyor, ayrica ligin Ocak'ta kopmasi icin oynadigimiz ligin temiz olmasi gerekiyor ki oyle bir durum da olmadigini dusunuyorum.

Bana gore bu maci Fener'e rahat kazandiracaklar, hatta fark bile olabilir..

Yugoslav herifler de gözüküyor stoperde onlar nası

Ayrıca Hatayın hiç stoperi yoktu. Öyle bir şey sandım
bazoer ve ogulcan stoper oynuyor herkes adil diyorda 2 kafa golü attı diye
iyiki cezalı kazmanın teki ve çok agır adam
tek ciddi eksık jevtovic
adil eksıkten sayılmaz

Konya D
Ads D
Lyon
Göztepe
Midtyland D

Rize
Alanya D
Paşa

Bizim maça kadar ligdeki 3 zor maçlarından biri. Diğer ikisi Göztepe ve Alanya maçları. Puan kaybı ihtimali war bence

arkabahçe maçları hariç işleri kolay - Lyon - Göz - Mid 3lüsü baya yıpratıcı olabilir onlar adına .

Göztepeyi merak ediyorum şimdi ama - o maçta mutlaka ama mutlaka hakları yeneek bakalım ne diyecekler. uzaylı muzaylı maç videosu olacak mı göreceğiz...

dün akşamki açıklama bu konya maçı için penaltı garantisi niteliğinde. ben bize tepki değil kendilerinin totoyu kollama olarak bakıyorum.

Kenya puan alırsa kıymalı pideyi hayatımdan çıkarırım.

o avukat ve Mustafa, Ilhan Palutu gonderdikden sonra asaga dogru inen bir grafigimiz var.
Kesinlikle rezalet bir karardı. O kadro kalitesizliğine rağmen yenilmiyorduk, iyi direniyorduk ve ne oynadığımız belliydi. Böyle hoca bulmuşsun yapışman gerekirken zorla gönderip yerine de kalitesiz bir adam getirdiler. Takımın önemli yabancıları Boşnak kökenli iken Sırp td getirme fikrini veren adamlardan ne beklenir ki?

Gecen sezon son maclarda Konyaspor 0-0 Fenerbahce macindan bir alintidir

yalanci herif, gecen sene fenere yenilmeyerek Galatasarayi sampiyon yapdik o zamanda aynisini demistin, daha dun diger maclar konusunda KENYA KUMEYE , ETLIEKMEK KUMEYE diye bagiriyordun

Bizi kandirmayi birak

Hesap ver @Melih Sönmez

Geri
Üst Alt