SL 24/25 H:19 | Konyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 13 Ocak

Beyler farkin 9 olmadığına emin misiniz 10 mu? 😄 Birkaç yazmayan kalmış

Konya savunmasi sikinti

Iki kaleye de her giden top pozisyon oluyor

Konya ya gittiginde atacak ya da tamamen savunma’ya cekilecek

recep hoca herzaman takımlarında zenci kanatlardan skor katkısı alıyor bugunde musait ortam var bence fenerde

Gerekirse +15 verip attirirlar, böyle bitmez

mou ve yönetim fener takımını inanılmaz baskılıyor oyuncuların hepsi gergin

Fb maçı kazanacak görüntüyü verdi ilk yarı. İyi koştular Konya karşılık veremiyor.

8 puan farkın dez avantajı da bu adamların her maçı final artık. O yüzden baya hırslı gördüm fb yi diğer maçlarda nazaran iyi koştular.

Ndao girerse Yusuf Erdoğan la birlikte hızlı hücumlarla posyon bulur Konya ama çok kolay pozisyon veriyorlar o hoş değil.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kostic'İn poziyon için hakeme değil o yandaki yardımcı hakem ile VAR a laf etmek lazım sabahlara kadar

dünyanın en net sarı kartıydı - kırmızı için fazla diyebilirim, aşile falan gelse arkadan kırmızı derdim.

ama net ötesi sarı karttı (ve duran top tabi çaprazdan)

ulan ramstaki maçada üçlü çıksalar keşke.. şu defansa karşı sara/mertens/yunusun osimhenle barışı kaçırdığı posyonları düşündüm de en az 5 atıyoruz

konya transfer dönemınde iyi stoperler alırsa ligte kalır,hucum elemanları hareketli

Fener kaybetmez. Beraberlik bile az bi ihtimal. Ogulcan pustluga devam edip kostici attirirsa belki en azindan bi puan alabilirler ama o da isin bokunu cikariyor dolayisiyla hakeme pek inandirici gelmiyor yerde kivranmalari.

Geri
Üst Alt