SL 24/25 H:19 | Konyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 13 Ocak

Lig erkenden bitmesin diye feneri mağlup ettirmediler

Şu açıklama işini falan bırakın abi yeter yav iğrenç bi ortam oluştu. Metin Öztürk bakıyor o işlere zaten. Fb kendi kendine konuşsun bırakın yav.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener'in kimseyi yenmeye mecali yok. Hakem 1 maç ittirir 2 maç ittirir. Konya çapı oranında oynadı, maksimumları bu. Melih Bostan dışında şaibe yaratacak bir oyuncu yoktu.

Adının hakkını verdi herrif
Direncin Görevi Nedir?

Dirençler, devrelerde akımı sınırlamak ve belli bir değere sabitlemek için kullanılır. Ayrıca yüksek akıma karşı devreyi veya bileşenlerini korur. Gerilim ve akımı bölmek amacıyla da kullanılır. Yük görevi yapar. Isı enerjisi elde etmek için de kullanılır.
1736795294073.webp

fbye bizim maça kadar içerde paşa ve rize net domalır. ads zorlar ama çapı belli gücü yetmez. içerdeki göztepe maçını hakemle alırlar. alanya puan alırsa alır

Fenerbahçe bence bizim maça gelene kadar net 1 beraberliği var. Hatta 2 beraberlik olası.

Göztepe'den 3 puan almalarını hiç beklemiyorum. Hatta Göztepe bunlara Kadıköy'de beklemedikleri anlarda döşeyebilir.

Zirvede Galatasaray farkı açmasın diye rezil bir hakem yönetimi izledik. Tiyatronun kralını izledi spor kamuoyu. Rezalet.

Adamlar spacede mourinhoyu kan kusuyor hahaahaahahaah

Fenerbahçe bence bizim maça gelene kadar net 1 beraberliği var. Hatta 2 beraberlik olası.

Göztepe'den 3 puan almalarını hiç beklemiyorum. Hatta Göztepe bunlara Kadıköy'de beklemedikleri anlarda döşeyebilir.
normal şartlarda göztepe alacağı için o maçta hakem devreye girer dedim zaten

Bugün normal bir takım olsa puan bırakırlardı bu kadar kötü bir Konyaspor maçında bile skandal hakem kararları ve kaleci hatası ile kazandılar...

Geri
Üst Alt