- 3 Temmuz 2012
- 141.497
- 89.480
- 5.478
muhım degılben özür dilerım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muhım degılben özür dilerım
muhım degıl
%10 pay var ya ondan bahsediyor herhalde.nerden yav?
he biri hemen bu çizgide kalsa sezon sonu basar parayı alır kafası.%10 pay var ya ondan bahsediyor herhalde.
Dediğin gibi oynanan oyunla da alakalı. Bizim takımda herkes amele gibi koşmak zorunda çünkü çok git gelli bir oyun oynuyoruzGene atmış aslan kardeşim. Güzel de bir gol. Sanırım Benfica'da gole çok daha yakın oynuyor, bek kovalaması gerekmiyor
kardan pay var cok para gelmezhe biri hemen bu çizgide kalsa sezon sonu basar parayı alır kafası.
bilemedim - ama bu dakikadan sonra gelecek her katı sevindirir maddi olarak.
Benfica da aptal değil. Kendi gitmek isteyen, takımının da teklif gelse de satsak diye beklediği adama neden %20 pay versin.Atardı derken attı zaten. İstatistikleri müthiş bizdeki. En azından satıştan payı %20 yapabilirlerdi. Benfica nın futbolcularını sattığı rakamlara bakacak olursak şuan min 40m a gider bu adam
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaptıkları en büyük hata bu.Şuan 40 a gitse bu adam 2.8 m gelcek bize. Laleler şunu %20 bari yapsaydınız.
1-3 arası bir şey düşse iyidir işte . bizden 15 e gitti 17-17.5 denkleşse "ederini buldu" gibi bir şey olurkardan pay var cok para gelmez
Salaklıkla ne alakası var. Beşiktaş salaktı da Gedson un %50 sini aldı. Bu nasıl mantık. Sattığı oyuncusuna güvenen her takım bunu yapar. Sen yönetim olarak futbolcunu o kadar itibarsızlaştırdın ki bu paralara gitmesine ben şaşırmıyorum.Benfica da aptal değil. Kendi gitmek isteyen, takımının da teklif gelse de satsak diye beklediği adama neden %20 pay versin.