ŞL 24/25 H:2 | Benfica 4-0 Atlético Madrid | MS | 2 Ekim | tabii Spor

Aslanım benim Kerem

Şuan 40 a gitse bu adam 2.8 m gelcek bize. Laleler şunu %20 bari yapsaydınız.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bravo Aslan parçası at, attır böyle devam👏 bizde gurur duyalım seninle

Milli takımda bu adamın yerine adam bakmasın artık Montella. Euro da da dilimizde tüy bitti sol kanat Kerem diye.

her sene çift hane gol asist yapan adamı turk diye yediler. şimdi izlerler uclde gollerini

trt macları aldı diye sevindik gittik tabi diye bişey yaptılar ayar oldum

Yani Kerem in gitmesine bişey demiyorum burda ipler kopmuştu zaten. Ama Erden Timur bu adamı minumum 16 17 ye okutur %20 de payı koyardı

Atardı derken attı zaten. İstatistikleri müthiş bizdeki. En azından satıştan payı %20 yapabilirlerdi. Benfica nın futbolcularını sattığı rakamlara bakacak olursak şuan min 40m a gider bu adam

Benfica da aptal değil. Kendi gitmek isteyen, takımının da teklif gelse de satsak diye beklediği adama neden %20 pay versin.

kardan pay var cok para gelmez
1-3 arası bir şey düşse iyidir işte . bizden 15 e gitti 17-17.5 denkleşse "ederini buldu" gibi bir şey olur

ama trasnferin son gününde hem potansiyelinin altına - hem de ufak kar payı . Yönetim başarısı ...

Benfica da aptal değil. Kendi gitmek isteyen, takımının da teklif gelse de satsak diye beklediği adama neden %20 pay versin.
Salaklıkla ne alakası var. Beşiktaş salaktı da Gedson un %50 sini aldı. Bu nasıl mantık. Sattığı oyuncusuna güvenen her takım bunu yapar. Sen yönetim olarak futbolcunu o kadar itibarsızlaştırdın ki bu paralara gitmesine ben şaşırmıyorum.

Geri
Üst Alt