Yaz başından beri bu adamı satarken 20m zorlanmalı diyordum çünkü adam kağıt üstünde 3 sezondur net skorer ve bunu EL'de, CL'de de gösterebilmiş, kısa formsuz dönemler dışında istikrarlı oynayan, üstüne dribling, uzaktan şut, frikik, oyun zekası, savunma arkası koşu, asist, vs... bir hücum oyuncusunda aranılan hemen hemen her şeyden belli düzeyde olduğunu göstermiş, sakatlık problemi olmayan, genç yaşta kaptanlık yapmış, milli bir kanat. Bugünkü piyasada 20m'dan aşağı kağıt üstünde bu maddeleri dolduran oyuncu yok, ki bu dediğim Türkiye Ligi fiyatı olur. Yoksa bu maddeleri öyle 5 büyük ligi geçtim; 3 sezon istikrarla Belçika'da, Portekiz'de falanken doldursan Kerem'in bugünkü yaşında 30-40m rahat ederdi...
Resmen önce geçen sezon taraftar bir kaç gol kaçırdı diye, sonra bu sezon yönetim gitsin de bütçeyi denkleyelim diye adama mobbing yaparak en az 5-6m Euro zarara soktu Galatasaray'ı. Geçen sezondan sonra değeri düşmemesi için satılması doğru hamleydi ancak bu taa yaz başından planlanarak, Kerem'le konuşularak ederinin altına inilmeyeceği de menajerine vs tebliğ edilerek yapılmalıydı. Çok rahatlıkla 15-20m arası bonservis + bonuslar + sonraki satıştan kar payı vs veren çıkardı.
Başarılar diliyorum kendisine. Umarım başarılı olmaya devam eder de taraftar içindeki böyle değerini ispatlamış oyuncuları kısa zamanda nefret objesi haline getirme meraklısı tipler içinden akıllananlar olur.
Bu sene de Abdülkerim'i hedef seçmiş bazıları var mesela. Her ne kadar birebir aynı durum olmasa da bir sakatlık ve yaz hariç 1-2 aylık falan kötü futbolla "futbolu unutmuş" "bitmiş" "yollansın" lafları çok kolay telaffuz edilir oldu, bu forumda da asla toparlanamaz diyenler olduğunu hatırlıyorum. Ancak toparlandığını göstermeye başladı bile kendisi.
Futbolcuların da insan olduğunu, anlık hatalar veya beceriksizlikler yapabileceklerini, kötü maçlar oynayabileceklerini, formsuz/sıkıntılı dönemler geçirebileceklerini, BUNUN FM VEYA FIFA olmadığını anlamalı herkes.