ŞL 24/25 H:2 | Benfica 4-0 Atlético Madrid | MS | 2 Ekim | tabii Spor

Batshuayi
Yunus-mertens-barış
Tore-sara
Jakobs-apo-sanchez-kaan

Güle oynaya kazanıp gelin çocuklar​

Kerem Aktürkoğlu'nun gol attığı maçta Benficanın Atleticoyu mağlup etmesi çok büyük gurur benim için. Buradayken hep savunduğum için çok mutluyum zaten ıslıklayanlar utansın ya da Zahayı övenler. Atletico gibi bir savunma takımını dağıtması ayrı bir güzel. Böyle devam 🪄🥹
InCollage_20241003_000439274.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gittiğinde Luz Stadın artık senin ışığınla aydınlanacak demiştim Kerem'im. Seni gururla izliyorum. Böyle devam. En zirveye çıkacaksın 🪄
-b52rzh.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaz başından beri bu adamı satarken 20m zorlanmalı diyordum çünkü adam kağıt üstünde 3 sezondur net skorer ve bunu EL'de, CL'de de gösterebilmiş, kısa formsuz dönemler dışında istikrarlı oynayan, üstüne dribling, uzaktan şut, frikik, oyun zekası, savunma arkası koşu, asist, vs... bir hücum oyuncusunda aranılan hemen hemen her şeyden belli düzeyde olduğunu göstermiş, sakatlık problemi olmayan, genç yaşta kaptanlık yapmış, milli bir kanat. Bugünkü piyasada 20m'dan aşağı kağıt üstünde bu maddeleri dolduran oyuncu yok, ki bu dediğim Türkiye Ligi fiyatı olur. Yoksa bu maddeleri öyle 5 büyük ligi geçtim; 3 sezon istikrarla Belçika'da, Portekiz'de falanken doldursan Kerem'in bugünkü yaşında 30-40m rahat ederdi...

Resmen önce geçen sezon taraftar bir kaç gol kaçırdı diye, sonra bu sezon yönetim gitsin de bütçeyi denkleyelim diye adama mobbing yaparak en az 5-6m Euro zarara soktu Galatasaray'ı. Geçen sezondan sonra değeri düşmemesi için satılması doğru hamleydi ancak bu taa yaz başından planlanarak, Kerem'le konuşularak ederinin altına inilmeyeceği de menajerine vs tebliğ edilerek yapılmalıydı. Çok rahatlıkla 15-20m arası bonservis + bonuslar + sonraki satıştan kar payı vs veren çıkardı.

Başarılar diliyorum kendisine. Umarım başarılı olmaya devam eder de taraftar içindeki böyle değerini ispatlamış oyuncuları kısa zamanda nefret objesi haline getirme meraklısı tipler içinden akıllananlar olur.

Bu sene de Abdülkerim'i hedef seçmiş bazıları var mesela. Her ne kadar birebir aynı durum olmasa da bir sakatlık ve yaz hariç 1-2 aylık falan kötü futbolla "futbolu unutmuş" "bitmiş" "yollansın" lafları çok kolay telaffuz edilir oldu, bu forumda da asla toparlanamaz diyenler olduğunu hatırlıyorum. Ancak toparlandığını göstermeye başladı bile kendisi.

Futbolcuların da insan olduğunu, anlık hatalar veya beceriksizlikler yapabileceklerini, kötü maçlar oynayabileceklerini, formsuz/sıkıntılı dönemler geçirebileceklerini, BUNUN FM VEYA FIFA olmadığını anlamalı herkes.

Salaklıkla ne alakası var. Beşiktaş salaktı da Gedson un %50 sini aldı. Bu nasıl mantık. Sattığı oyuncusuna güvenen her takım bunu yapar. Sen yönetim olarak futbolcunu o kadar itibarsızlaştırdın ki bu paralara gitmesine ben şaşırmıyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı şeyi diyoruz, sen yönetim olarak teklif gelse de satsak diye beklerken Benfica da aptal değil böyle bir şeyle gelsin sana

Kerem gittiğinden beri Benfica maçlarını 90 dakika olmasa da 60-70 dakika izlemeye çalışıyorum vakit buldukça. Sol bekleri canavar gibi. Adamlar 6 milyon euroya Manu'dan almışlar sezon başında. Bizim de bu takımların altyapısından çıkıp da kendileri için yeterli görmedikleri gencoları kadromuza katmamız lazım.

valla skor şaşırttı yalan yok

berabere falan derdim belki ama 4-0 da demezdim.

bu demekki portekizde lig maçlarını idman gibi geçiriyorlar esas takım oyunu/futbolu avrupada görüyoruz en azından benfica özelinde.

kerem özelinde, kendisi haricinde bir çok şekilde top ileri taşındığı için kafa rahat pozisyon kovalayabiliyor. tam hücum kanatlık yapıyor orda ve meyvesini veriyor.

2 senedir bir türlü oturtamadık şu işi kendi özelimizde.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Şampiyonlar Ligi çok dandik bir lig, o yüzden baz alınacak bir tarafı yok. Kerem'i daha zorlu liglerde görüp yorum yapmak lazım. Çok gol kaçırıyor, ilk dokunuşu çok kötü bir de, öyle kanat oyuncusu olmaz. Mesela hepiniz bilmese de, bilenleriniz vardır Lionel Messi diye bir futbolcu vardı Barcelona'da, kanat oyuncusu onun gibi olur; orta saha çizgisinden topu alır 12 kişiyi çalımlayarak gol atar. Mesela Barcelona artık art arda en fazla 7 kişiyi çalımlayabildiği için Amerika'ya sattı onu. Bunları bilmek lazım, bilmeden övmek olmaz.

bu demekki portekizde lig maçlarını idman gibi geçiriyorlar esas takım oyunu/futbolu avrupada görüyoruz en azından benfica özelinde.

kerem özelinde, kendisi haricinde bir çok şekilde top ileri taşındığı için kafa rahat pozisyon kovalayabiliyor. tam hücum kanatlık yapıyor orda ve meyvesini veriyor.

%100

433 kanatlarıyla 4231 oynamaya çalıştık orta sahanın defansif katkısı da zayıfken.

Rafayi da etrafı besliyodu

Birden bizim Kerem Avrupalı futbolcu oldu çıktı.

@Emre Kalem zortlamağa devam üstad ha
Hacı maç konularının çoğunda herkes Kerem işkencesini söylerken devekuşu gibi maç konularında kafanı kuma gömmeyecektin.. Her maç ortalama 15-20 top kaybı rezilliğini kimse çekmek zorunda değildi.. Karşı karşıya kaçırdığı golleri kolaj yap işkencenin boyutunu anla diyecem ama anlamazsın..

Kerem Aktürkoğlu 27 maçta 10 gol atmış... Sene sonunu bekle benim yetersiz gördüğüm Yunus bu rakama ulaşırmı ulaşamaz mı görürsün.. Boş kaleye kaçırmasın yeter.

Şu an saçma sapan top kayıplarının olmaması bile benim gibileri işkenceden kurtardı..

Son düzenleme:
Biz atletico yu 4-0 yenseydik burada neler konusulurdu

Ulan bu maç berabere biterdi normalde ATL. nasıl 4 yedi yav.

Geri
Üst Alt