- 1 Ağustos 2009
- 44.966
- 43.595
- 4.198
Bu sene nadasa gireceksek bjk şampiyon olsun fbden önce de 4.yıldızı taksın isterimBjk şampiyon olur gibi görünüyor
Bir şekilde CL'ye kalalım, ligi ikinci bitirelim ben fitim
Kupa da isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene nadasa gireceksek bjk şampiyon olsun fbden önce de 4.yıldızı taksın isterimBjk şampiyon olur gibi görünüyor
Bir şekilde CL'ye kalalım, ligi ikinci bitirelim ben fitim
Kupa da isterim
türk liglerinin alp özgen'iSpiker ne mal yav
Şu anda her işi coşkuyla yapıyorlar, zaten şu kondisyon ve coşku sezon boyu sürse uefayı alırlar. Biz de ne hayaller kuruyorduk ilk 8 haftakadıköy'de geçen senekinden beter maymun olduklarını görür gibiyim
kesinlikle doğru samsun 4 tane falan atabilirdi kale ağzında neler neler kaçırdılar, o maçta bjk geride bekle hızlı çık şekli oynadı ayrıca, kontrollü defansa meyilli oyun bizim işimize gelir, mourinhonun oynatttğı gibisamsun maçında gördük bunları biraz becerikli olsa samsun'dan 3 4 tane yiyeceklerdi antalya rezalet bi takım 2 pas yapmaktan aciz berbat oyuncuları var
Alp özgen kimtürk liglerinin alp özgen'i
Tabii ki yawBu sene nadasa gireceksek bjk şampiyon olsun fbden önce de 4.yıldızı taksın isterim
bizden iyiler demiyorum ama bana fenerdan daha yukarda tutuanacaklarmış gibi geliyor. tabii bu işin TFF si hakemleri vs göreceğizKadro genişliği olmadığı için o iş öyle olmuyor. Özellikle Avrupa maçları da başlayıp sakatlık, ceza, yorgunluk ile düşüşler başlar ve 6,7,8. haftalardan sonra düşüş başlar.
Alp özgen kim
sen hesabı kime sattınŞu anda her işi coşkuyla yapıyorlar, zaten şu kondisyon ve coşku sezon boyu sürse uefayı alırlar. Biz de ne hayaller kuruyorduk ilk 8 hafta
bu oyun tarzıyla sezonu sakatlıksız bitirirlerse başarılı olurlar. 2-3 ciddi adele sakatlığı olur büyük ihtimal sezonun devamındaŞu anda her işi coşkuyla yapıyorlar, zaten şu kondisyon ve coşku sezon boyu sürse uefayı alırlar. Biz de ne hayaller kuruyorduk ilk 8 hafta
Hücum erdoğan yeşilyurt kanadından işliyor, ığdıra bile gol atamazsın bu şekildebeşiktaş'ın pil bitti 30'dan sonra karşıda cezalandıracak kalite yok