- 6 Eylül 2014
- 83.204
- 56.778
- 4.283
Korkma arkadaş. Osmali tokatini hazırladık. Zamanı gelince cakacaz bunlaraBen bu beşiktaş'tan korkandan korkarım arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkma arkadaş. Osmali tokatini hazırladık. Zamanı gelince cakacaz bunlaraBen bu beşiktaş'tan korkandan korkarım arkadaş
bence degiller,antalya berbat bir takım ölcüt olamaz samsun karşısında nasıl rezil olduklarını gördük samsun tek kale oynadı 2 isabetli şut atıp mac aldılarHücum olarak iyi durumdalar
Bizdede torreira giderse aksariz. O tarzda bir oyuncu lazım. Okan abim hucumcu istiyor oynatıyor durmadanTakımın hamalı, sakatlandığı an kara kara düşünürler
Statiklik geçer, her hafta biraz daha atıyoruz. Önemli olan dinamik bi 8 ve sol bek alsınlar tamamdırJk ile haftaya mac yapsak yine yeniliriz
Herifler basiyor ve sürekli hareket halindeler
Bizim takim cok uyusuk ve statik
Umarim bizim mevcut görüntümüz klasik sezon basi formsuzlugundandir. Düzelmezsek isimiz yas.
Biri zaten bu tinercilerin oyuncusu.2. golde mal gibi bakiyorbence degiller,antalya berbat bir takım ölcüt olamaz samsun karşısında nasıl rezil olduklarını gördük samsun tek kale oynadı 2 isabetli şut atıp mac aldılar
şansları olmasa 3 4 bitecekti
antalya savunmasındaki 4lü ptt sevıyesınde
İşte takımına güvenen gerçek taraftar. Kenyalilar örnek alsın.Korkma arkadaş. Osmali tokatini hazırladık. Zamanı gelince cakacaz bunlara
Olm nerdesin ya spoilersız devre geçmek bilmediabi uyuyakalmışım simdi uyandım
Gerekli transferleri yapacağımızı hayal ettim öyle guvendimİşte takımına güvenen gerçek taraftar. Kenyalilar örnek alsın.
Valla ben sol beki de gectim artik, bir sekilde hallolur orasiStatiklik geçer, her hafta biraz daha atıyoruz. Önemli olan dinamik bi 8 ve sol bek alsınlar tamamdır
Alex hoca falan olamaz demiştik.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuponun patlayınca ağlayarak uyudun demekabi uyuyakalmışım simdi uyandım