Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.277
- 10.659
- 1.423
Antalyaspor güreşçi almış forvete.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezon Rizespor'un forvetiydi fena değil.Antalyaspor güreşçi almış forvete.
Herşey tamam bütün problemimiz o zaten şuanImmobile çıkarabiliyor teknik direktör bizim hoca icardi çıkmasın diye Berkan sol kanat sağ açık jelert 10 numarada ise batsuayiyi oynatıyor
Sezon sonuna doğru demiştiniz hatırlıyorum bizimde acil şekilde yapmamız lazım.BJK kale arkasındaki panelleri kaldırmış. Daha güzel duruyor böyle. Bizim de senelerdir yapmamız gereken şeydi.
Yabancı hocayla işleri zor ama bireysel anlamda ön bölgeleri baya iyiBjk iyi bir futbol oynamıyor. bizim maç büyük bir illüzyon yarattı
Bjk iyi bir futbol oynamıyor. bizim maç büyük bir illüzyon yarattı
Total 30 istediği için vazgeçtik, istediği parayı versek alacaktık, anlaşmadan kastım o. Ondan sonra vazgeçtik yazdım zaten.Sen o zaman senelik 6-7 istiyor diye yazmistin hatta imza parasi da Araplar da istiyor diye 15 falan istiyordu diye haberler vardi. Hic anlasma var diye birsey hatirlamiyorum o donem icin. Bizim yaptigimiz teklifin 4 milyon euro civari falan deniliyordu sonra bir ara haberler kesilmisti.