SL 24/25 H:2 | Beşiktaş 4-2 Antalyaspor | MS | 18 Ağustos

Biraz da paraya bağlı, ödemeler aksayınca ciddi düşüş oluyor takımlarda
Ama koçtan ciddi maddi destek görüyorlar artık

Antalyanın oyun planı hakkında en ufak fikir edinemedim. Düşmeye ciddi adaylar bence

Rafa Silva için ne eleştiriler vardı forumda, yok Portekiz'den çıkmamış, yok kaç yaşında, yok stabil??
ben yıllardır bayılıyorum adama,benficada döktürüyordu,çok maçını 90dk izledim, geçen sene sadece ligde 14 gol 12 asist yapmış, en çok key pas atan 2.adam di mariadan sonra

Fizik olarak baya yüksek olmaları ilginç
Fizik olarak yüksek olmaları normal hocanın huyu bu, sezona takımı hazır başlatıyor lige iyi başlamak için.

Bizim hocanın tercihi de Eylül ortası hatta sonu gibi takımın form tutması. Bu bir tercih meselesi. Onlar düşerken, sen form tutacaksın. Önemli olan şu dönemi kayıpsız geçmek. Son 2 sene Fener’de bu şekilde hazırlamıştı takımı. Kör topal atlattın bu dönemi, sonra onlara fark attın form tutarak. Bu sezon Jose’de takımını Eylül gibi hazır olacak şekilde hazırladı. O yüzden bu fiziki kalite yanıltmasın

Bu arada Beşiktaş'ın en büyük avantajı Avrupa'da olmaması.
Avrupa'da nasil yok?

topu svensson indiriyo herif ofsayt kaldırıyo. bu hakemler yapay zeka mı

Bu arada şu inekliği hala anlamıyorum. Gol attıktan sonra 11 kişi kendi sahana kapanma olayı. Ya bilader zaten 1. dakikada atmışsın golü. 89 dakika kapanacak mısın, illa yiyeceksin. Niye normal oyununu oynamaya çalışıp da Beşiktaş'ın rahatça hücum etmesine engel olmuyorsun. Mal mısınız arkadaşım siz ya

Icardi’ye yeni rakip gelmesi güzel oldu geçen sezon Dzeko’yu tokatlayacağım diye epey motiveydi. Şimdi sıra Immobile’de

Veyselle maçmı kazanılır kaçıncı sezonu bir tane stoper alınmaz mı

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

attılar 2’yi de
Bi engelleyemedi önündeki adamı ama bence faul var abi

Geri
Üst Alt