SL 24/25 H:2 | Göztepe 2-2 Fenerbahçe | MS | 17 Ağustos

Yine morunhio dan bir degisik olay cift forvet
birde 120 dakka oynamis ismail ve symanzkiden orta gobek savunmasi hic olmayan tadic ve maximinden iki kanat ismail haric savunma yapmayi bilen tek adam yok

Su 11 bizde ciksa ortaligi yikar bizim taraftar yok defansif adam yok yok fizik gucu eziliriz cift forvet orta saha eksik

Bence bizim hocamiz cesurda taraftarimiz korkak bakin nasil rahat kazanacaklar
Turkiye liginde derbi haric cift forvet ve ofansif adamlarla oynayacaksin

Göztepe 5-3-2 değil de 5-4-1 şeklinde dizilirse fbyi baya zorlar gibi.
vallah bu maçı fb kazanabilir de ama konu benim için o değil.

mou bunların düzenini, ezberini bozdu. ismail'in takımı gibi bu sene özellikle deplasmanlarda full galibiyet ile gideceklerini düşünmüyorum.

bilmem katılır mısın? sistem ile oynuyor, oyuncuların yeri ile oynuyor. çorba yapmış takımı.

bir kaç ters sonuçta, kendi camiasına karşı bile, bel altı işine girişebilir bu portekizli.

sfdsdsdf.jpeg

ligin yeni logosundan tut şu işler bile çok amatörce ya - kalecinin yarısı falan yok - numara suratına suartına KIRK diyor.

geçen seneki lig maç önü şarkıları daha iyiydi ama bu senkide fena değil.

vallah bu maçı fb kazanabilir de ama konu benim için o değil.

mou bunların düzenini, ezberini bozdu. ismail'in takımı gibi bu sene özellikle deplasmanlarda full galibiyet ile gideceklerini düşünmüyorum.

bilmem katılır mısın? sistem ile oynuyor, oyuncuların yeri ile oynuyor. çorba yapmış takımı.

bir kaç ters sonuçta, kendi camiasına karşı bile, bel altı işine girişebilir bu portekizli.
Fred sakatlanmadan önce İsmail'i oynatmıyordu.

Becao-Djiku uyumunu bozup daha kötüsü Çağlar'ı full oynatıyor. Takımın en önemli ismi İrfan Can sürekli yedek. Bence de bozdu takımı baya

5-3-2’ye karsi 4-4-2’nin avantajlari ve dezavantajlari var

3’lu stopere tek forvet cikmak üretkenlik sorununa yol acabilir forvetin stoperler arasinda kaybolma sansi var bu yüzden cift forvet avantaj olabilir fenere

Dezavantaji ise göztepe orta saha da 3’e 2 üstünlük kurabilir eslesmelerde,orta saha da 1 adam fazla olmak cok önemli

Stoper hattinda 1 adam fazla olmanin pek bir avantaji yok ceza sahasi icinde göztepe adina

Fb 1 puani zor kurtarir bu mac.Hadi Göz Göz. Guzel bi performans goster al su maci.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sampiyonluk icin rahat bir 80 gol filan atmalisin fener kadrosuna baktigimda 60 golu zor bulacak bir kadro

Maximin kariyerinde gol katkisi cok dusuk
Symanzki gol katkisi cok dusuk
Tadic Penalti atmasa yine cok dusuk
Dzeko gecen sene 20 civari atti bu sene atamaz
Irfan en cok 10 gol atar baskada takimda hucumcu yok golcude yok
El nesry tutmaz 20 golu gecmezse ayvayi kokten yemisler Batshuayi diye aglarlar
Yada Cenkin icinden Suarez filan cikacak

Bakalim bizmi ligi cok buyutuyoruz acab gecen sene nerdeyse cogu maci dzeko batshuayi bitirdiler hepsinide o bolumde cozduler
Bitirdiler çünkü çoğu maçta geri düştüler ve son dakikalarda skor buldular ama hiçbir maça Bats, Dzeko başlamadı. Kaldı ki ortada Fred yok, kenarda iki defansa gelmeyen Tadic ve Maximin yoktu

Tribünlerde hep duymak istediğimiz sesler

Geri
Üst Alt