SL 24/25 H:2 | Göztepe 2-2 Fenerbahçe | MS | 17 Ağustos

Tabi ki o yapıyor ve kendini yere bırakıyor
fenerlilerin klasik taktikleri
Bir şekilde temas oluştur ve kendini yere at, hakem nasıl olsa fener lehine verecek
Kaç yıldır bunu uyguluyorlar hep
Tekrar izleyin duser dusmez yerden hakeme bakiyor Gercekten dusurulen adam donup hakeme filan bakamaz kendini yere atan hakeme bakar

Göztepe’nin nizami golünü iptal ettikleri yetmedi bir de bir taraflarından penaltı uydurdular
Ulan bu kadar aleni yapmayın bari
Keko gibi para verdik izliyoruz bir de şu ligi

Hemen şimdi yönetim neden açıklama yapmıyor, ne bekleniyor. H osman çakma kabadayısına ve köpeklerine gereken söylenmeli

Ulan bu kerestler sonra çıkıp niye hep bizim başımıza geliyooo futbol şansımız hiç tutmuyooo allah istemiyooo diye ağlıyorlar. Bak işte cenkin girmeyen kafası ya da osterin yere düşerken topun eline çarpması bugün de yaşanan böyle rezil şeylerin ahı.

Haciosman yabancı var falan getirmez. Bu sene deli gibi kollanir bu kuşlar. Hakem camiasi komple fanatik fenerli. Zamanında iyi kurmuşlar sistemi.

Bir de bu Osayi en çok yapan bunları
İptal pozisyonunda da ittiren o, penaltıda adama faul yapıp kendini yere atan da o
Trabzonda millete tekme tokat saldırdı ceza almadı

Geçen sene yabancı VAR geldiğinde kaldıkları yerden devam ediyorlar
Tehlike çok büyük

Hacıosman seçildiği dakika yazmıştım buyukeksi mumla aranacak diye haftalar ilerledikçe bunu daha iyi göreceğiz büyükekşi en azından yabancı var getirdi gördük fbyi yabancı varla ikinci hafta puan kaybettiler bugün de yabancı var olsa göztepe öndeydi bu adam hayatta yabancı var getirmez fbye de çalışacağı iki haftada belli oldu ki koçun övücü açıklamaları da cabası en kötüsü başımızda bu pisliklerlerle uğraşacak çapta yönetim yok yine tek güvencemiz ilahi adalet Allah yardımcımız olsun

Yine puan kaybi kredimiz yok olacak is degil böyle bir düzen olmaz olsun

Hic bir sekilde puan kaybetmelerine izin vermiyorlar

Gri pozisyonlarda tamamen fener lehine caliniyor düdükler

Gri pozisyonları zaten şikecilerin lehine ve bizim aleyhimize çalıyorlardı hep ama artık olmayan faulleri öyle çalıyorlar.
Ofsayt pozisyonları içinde birşeyler bulurlar bu şerefsizler

Geri
Üst Alt