- 20 Haziran 2011
- 60.744
- 68.964
- 4.758
@Keramettin TANRIVERDİ ismimi Serkan Heybetli Taşşak yapmayan top olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim taraftar harcar...700 binlik Slovak maçı nasıl değiştirdi yav müthiş. 10 senede şöyle çevik bir herif bulamadık yedekten maç çevirsin anca kaplumbaga
Bunlar icin en iyisini ismaildi bunu bile anlayamadilar mallar.Alın size Mourinho bu adam 10 m euro alıyor oynattığı futbol işte bu kadar.
Direkten donduk Hayricim. Demek ki neymis, iddiaa filan oynamayin. Bu durumda ben £10bin kazanmis mi oldum oynamadigim icin?Arabada kıraçın fb marşını çalarsın heis
Taşaklarımı olsaydı tam kafiye olurdu.Çıktım taşın üstüne açtım bacaklarımı altımdan geçen fener yesin billurları mı![]()
size burada sık sık mou nun roma donemını söylüyorum ,bilenler zaten bilir maclar bile aynı gidiyor orada da sassuloya boktan bir oyunla berabere kalmıstı
taraftarlar söylenmeye baslamıstı
Benim 10 yıllık avatar ama maalesef böyle tatsız olaylar yaşandı => The Last of Us | HBOUlan bu last of us da ki gay degil mi gsgshshshsghsshhs
Ulan bu last of us da ki gay degil mi gsgshshshsghsshhs
Aynısını burada da Okan hocaya karşı yapanlar var, gün gelecek anlayacaklar.Bunlar icin en iyisini ismaildi bunu bile anlayamadilar mallar